Rami Fellemon: JEO-työn rukousaiheet 11.8.2023

Rakkaat Muurinvartijat

Tässä ajankohtaiset kiitos- ja rukousaiheemme. Lämpimät kiitokset tuestanne ja esirukouksistanne.

  • Rukoilettehan erään kyläyhteisön puolesta, jossa avustustiimimme jakoi ihmisille myös evankeliumia: että perhekunnat muistaisivat Herran sanan ja kasvaisivat yhdessä opetuslapsina.
  • ”Ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa” (Fil. 4:7). Rukoilemme tätä Herran rauhaa huolimatta niistä vaikeuksista, joita kohtaamme kristittyinä, sekä muista Pyhässä maassa koetuista vaikeuksista. Rukoillaan, että Herra antaa meille voiman jakaa tätä rauhaa muiden kanssa heidän elinolosuhteistaan riippumatta.
  • Rukoillaan Connect Kids -ryhmämme puolesta Jaffassa sekä mahdollisuuksia ja Herran huolenpitoa tehdä enemmän evankeliointityötä kesän aikana.
  • Kiitetään Herraa avustustiimistämme ja Hänen huolenpidostaan apua tarvitseville. Voimme siunata keskimäärin viiden hengen perheitä ruokavaroin, jotka riittävät kymmeneksi päiväksi.
  • Rukoillaan koulureppujen jakelun puolesta niitä tarvitseville. Rukoilemme, että Herra johtaa meidät niiden lasten pariin, jotka tarvitsevat tätä apua, jotta he saisivat tulla siunatuiksi Jeesuksen nimessä.
  • Pyydämme teitä rukoilemaan ”A”:n puolesta, jota opetuslapseutamme ja jolla on neljä pientä lasta. Kiitämme Herraa mahdollisuudesta rakentaa yhteyttä heidän kanssaan ja siitä, että Herra on osoittanut heille parantavaa voimaansa. Saakoon tämän perheen usko kasvaa.
  • Rukoilkaa kanssamme Connect Kids -ryhmämme puolesta Beetlehemissä. Rukoilemme, että lapset eivät unohtaisi niitä Raamatun opetuksia, joita he ovat oppineet kesälomien aikana.

Monin kiitoksin ja siunauksin,

RAMI FELLEMON & JEO-TIIMI