Rami Fellemon: JEO -työn rukousaiheet 12.10.2021

Rakkaat ystävät, olkaa siunattuja tänäänkin. Saimme tänään Jerusalemissa syyssateen. Raamatussa se on merkki Jumalan siunauksesta (5. Moos. 11:14). Virvoittakoon Herralta tuleva syyssade teidän ja perheidenne elämää. Tässä ovat tämänkertaiset rukousaiheemme.

  • Kiitetään Jumalaa siitä, että Hän on siunannut palvelutyötämme monin armolahjoin ja annein. Rukoilemme, että niitä käytetään Hänen kunniakseen ja kirkastamisekseen. Rukoillaan, että Herra käyttää meitä astioina jaloa käyttöä varten Hänen valtakunnassaan. Rukoillaan kaikkien ja jokaisen puolesta, joka toimii JEO:n palvelutyössä tai on yhteydessä siihen.
  • Rukoillaan kaikkien uusien opetuslapseutuskohtaamisten puolesta tässä kuussa. Rukoilemme, että Herra avaa ovia niille, jotka haluavat tietää Jeesuksesta, mutta pelkäävät tulevansa paljastetuiksi. Rukoillaan rohkeutta ja viisautta.
  • Rukoilettehan erään miehen puolesta, jota opetuslapseutamme Gazassa. Hän alkoi työskennellä seurakunnan puutarhurina. Ylistetään Herraa tästä hänen saamastaan mahdollisuudesta olla yhteydessä uskovien kanssa ja siitä, että hän julistaa rohkeasti uskostaan. Rukoillaan myös, että Herran varjeleva käsi olisi miehen yllä.
  • Rukoillaan erään uuden etsijän puolesta opetuslapseutustiimimme kokoontumisissa. Hän on tähän mennessä elänyt maallista elämäntapaa noudattaen. Rukoillaan, että hänen silmänsä aukeaisivat näkemään maailman ja muiden uskontojen väärät lupaukset ja että hänen sydämensä olisi avoin ottamaan Kristuksen vastaan.
  • Rukoilkaa kanssamme Jerusalemissa olevan kirjakauppamme puolesta. Rukoilemme mahdollisuuksia jakaa siellä evankeliumia. Rukoilkaa myös varjelusta paikan ylle.
  • Talven lähestyessä pyydämme Herraa antamaan meille mahdollisuuden auttaa hätää kärsiviä ja köyhiä perheitä. Haluaisimme antaa heille talvivarusteita, kuten vaatteita, huopia ja mattoja.
  •  ”Valvokaa, pysykää lujina uskossa, olkaa miehuulliset, olkaa väkevät. Kaikki, mitä teette, tapahtukoon rakkaudessa” (1. Kor. 16:13-14). – Rukoillaan Herralta rohkeutta ja voimaa meille ja niille, joita kohtaamme palvelutyössämme. Rukoillaan, että kaikki mitä teemme, tehtäisiin Kristuksen rakkaudella.

Monin siunauksin,

RAMI FELLEMON ja JEO-tiimi