Rami Fellemon: JEO-työn rukousaiheet 20.2.2022

Rakkaat Muurinvartijat

Tässä tämän viikon rukousaiheemme. Lämpimät kiitokset kaikista rukouksistanne sekä rakkaudenlahjoistanne tälle työlle.

  • Rukouspyyntö avustustiimimme puolesta. Kiitämme Herraa tiimin jäsenten uskollisuudesta heidän palvellessaan sydämestään ja tavoittaessaan kadotettuja ja hädänalaisia. Rukoillaan kaikkien niiden avointen ovien puolesta, jotka Herra valmistaa meille edeltä käsin.
  • ”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä” (Joh. 3:16). Tänä ystävänpäivänä haluamme kiittää siitä rakkaudesta, jota Herra osoittaa meitä kohtaan. Rukoilemme, että Hän vaikuttaa sen, että kykenemme jakamaan tätä rakkautta edelleen muille.
  • Rukoilettehan niiden lasten puolesta, jotka saavat Jumalan sanan ravintoa Connect Kids -toiminnan kautta. Rukoillaan heille Raamatun sanan nälkää. Rukoillaan myös, että he jakaisivat evankeliumia muille lapsille.
  • Rukoilettehan kanssamme erään lapsen, Sameerin, puolesta, joka tuli kosketetuksi lapsille opetetun Efesolaiskirjeen sanoman kautta. Rukoilemme, että tämä poika kasvaisi edelleen opetuslapseudessa.
  • Rukoillaan erään isän puolesta, joka sai kokea muutoksen sydämessään kuultuaan evankeliumin erään avustuskäyntimme yhteydessä. Rukoilemme, että tämä mies jatkaa uskonmatkaansa ja johtaa myös perheensä Kristuksen luo.
  • Pyydämme teitä rukoilemaan kanssamme sosiaalisessa mediassa tapahtuvan evankelioimistyön puolesta. Rukoilettehan, että tavoittaisimme enemmän ihmisiä ja ihmisiä vielä tavoittamattomilla alueilla.
  • Rukoillaan erään nuoren miehen puolesta, jonka kanssa aloimme keskustella internetissä. Hänellä on monia kysymyksiä uskosta, ja hänen puolestaan rukoiltiin ensimmäisen kerran. Rukoillaan miehen ja hänen 8-henkisen perheensä puolesta hänen etsiessään Kristusta.

Monin siunauksin,

RAMI FELLEMON JA JEO-TIIMI