Rami Fellemon: JEO -työn rukousaiheet 22.12.2021

Rakkaat Muurinvartijat!

Tässä ovat tämänkertaiset rukousaiheemme.

  • Rukoilettehan kaikkien niiden puolesta, jotka saavat raamatunlauseita sisältävän kalenterin joulukampanjamme aikana. Rukoilemme, että evankeliumi juurtuisi sydämiin kaikissa niissä kodeissa, jotka saavat tällaisen kalenterin. Jaamme näitä evankelioivia kalentereita tuhansia kappaleita.
  • Pyydämme teitä rukoilemaan lapsille pitämiemme joulukampanjatapahtumien puolesta, että näissä tapahtumissa koettaisiin Herran läsnäoloa ja että jokainen lapsi ymmärtäisi ja muistaisi evankeliumin sanoman. Tässä kuussa pidämme kerromme evankeliumin sadoille lapsille.
  • ”Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, jonka hartioilla on herraus, ja hänen nimensä on: Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen isä, Rauhanruhtinas” (Jes. 9:5). – Kääntykäämme kaikesta sydämestämme Herran puoleen valmistautuessamme juhlimaan suurinta lahjaa: Jeesuksen syntymää. Ylistetään Jumalaa tästä ihmeestä ja siitä kaikesta, mitä Jeesus meille on.
  • Rukoillaan kaikkien niiden puolesta, jotka saavat apua avustustiimimme välityksellä joulukampanjamme aikana. Rukoillaan, että he saisivat nähdä Herran hengen ja rakkauden ilmentymisen heitä kohtaan tänä joulun juhla-aikana.
  • Kiitos rukouksistanne lasten tapahtuman puolesta, joka pidettiin viime viikolla. Herra siunatkoon ja koskettakoon niiden sydämiä, jotka osallistuivat tuohon tapahtumaan. Rukoillaan, että Herra avaa vielä enemmän ovia ilosanoman kertomista varten. Muistattehan rukouksissanne myös näiden lasten vanhempia.
  • Rukoilettehan Gazan uskovien puolesta. Rukoillaan Herran heidän ylleen varjelusta ja että Hän huolehtisi heistä kaikin tavoin ja että he saisivat kokea myös iloa tämän joulun aikana.
  • Pidättehän rukouksissanne mediatiimimme heidän jakaessaan evankeliumia internetin kautta. Rukoilemme, että heidän sanomansa tavoittaisi ne, joiden tarvitsee kuulla evankeliumi. Rukoillaan tiimille viisautta, kun he käyvät keskusteluja netin kautta tapaamiensa ihmisten kanssa.

Toivotamme teille Rauhallista Joulua ja Siunattua Uutta Vuotta.

Monin siunauksin,

RAMI FELLEMON JA JEO-TIIMI