Rami Fellemon: JEO-työn rukousaiheet 29.5.2023

Rakkaat Muurinvartijat

Tässä ajankohtaiset rukousaiheemme. Lämpimät kiitokset esirukouksistanne.

  • Kansainvälinen perheiden päivä: Rukoilemme mahdollisuuksia rakentaa yhteyksiä perheiden kanssa, opetuslapseuttaa heitä ja nähdä sukupolvien seuraavan Jeesusta ja palvelevan Häntä.
  • Rukoilettehan poliittisen tilanteen puolesta; Gazan alueella on edelleen levottomuuksia. Rukoillaan lohdutusta niille, joita konflikti on kohdannut. Rukoillaan, että kärsimyksen keskellä monet tulisivat tuntemaan Rauhan ruhtinaan.
  • Ylistys Herralle kaikista rukousystävistämme Patmoksessa sekä niistä rakkaudenlahjoista, joilla siunaatte meitä. Kiitos siitä, että olette hyvin tärkeä osa työtämme. Olemme kiitollisia jokaisesta teistä.
  • Rukoilettehan kanssamme erään pikkutytön puolesta, jonka sai lisää luottamusta rukouksiinsa, kun hän sai tietää, että Jeesus elää. Rukoilemme, että hän kääntyisi aina rukouksessa Herran puoleen ja että Herra vastaisi hänen vilpittömiin rukouksiinsa.
  • Rukoilettehan kylän puolesta, jossa avustustiimimme kävi. Rukoilemme, että pystymme kehittämään siellä solmittuja yhteyksiä edelleen ja tekemään enemmän palvelutyötä.
  • Rukoilemme Pyhässä maassa, ja erityisesti Gazassa, jäljellä olevan kristityn yhteisön puolesta. Rukoilemme, että mikään heitä vastaan suunnattu ase ei menestyisi; rukoillaan kaikkea Jumalaa kohtaan esiintyvää välinpitämättömyyttä vastaan. Saakoon jokainen oppia tuntemaan elävän Herran.
  • Rukoilkaa kanssamme Connect Kids -lapsiryhmämme puolesta Beetlehemissä ja Jerusalemissa tällä viikolla. Kiitetään Herraa näistä nuorista opetuslapsista, joita heistä on tulossa. Rukoillaan, että heidän joukkoonsa liittyisi vielä enemmän lapsia.

Monin siunauksin,

RAMI FELLEMON