Rami Fellemon: JEO -työn rukousaiheet 4.1.2021

Rakkaat Muurinvartijat!                                                                                           

Herra nostakoon teidät ja läheisenne tänä vuonna kuin kotkan siiville.

Tässä ovat tämänkertaiset rukousaiheemme.

  • Omistakaamme tämä uusi vuosi Herralle! Asetamme kaikki suunnitelmamme Hänen käsiinsä ja rukoilemme, että Hän tasoittaisi polkumme. Tulkoon Hän korotetuksi kaikessa, mitä teemme.
  • Rukoilettehan uusien projektien puolesta, joita suunnittelemme aloittavamme tänä vuonna, kuten lasten palvelutyön laajentaminen. Rukoilemme, että Herra avaisi ovia ja tekisi tahtonsa meille tunnetuksi.
  • Rukoilettehan kanssamme palvelutyömme johtajan Ramin ja hänen perheensä puolesta. Olkoon tämä heille kaikille hedelmällinen vuosi palvelutyössä ja henkilökohtaisesti. Rukoilkaamme Herran erityistä mielisuosiota heidän jokaiselle askeleelleen.
  • Rukoilemme eräiden “Connect Kids”-ryhmään kuuluvien puolesta, jotka ovat mukana kampanjassamme jakaessamme evankelioivia materiaaleja, kuten kalentereita koteihin. Olkoon Herra heidän kanssaan ja antakoon heille rohkeutta, kun he auttavat levittämään Hänen sanaansa, ja olkoon tällä kampanjalla vaikutus Kristuksen valtakunnan eteenpäin viemiselle.
  • Rukoillaan koronatartuntamäärien pysyvän hallinnassa Pyhässä maassa ja että yhteiskunnan toiminnot avautuisivat vähän enemmän. Rukoilemme, että Herra parantaisi sairastuneet ja antaisi viisautta niille, jotka tekevät vaikeita päätöksiä.
  • Pyydämme teitä rukoilemaan Gazan kristittyjen puolesta heidän vietettyään joulun juhla-aikaa hyvin vaikeissa olosuhteissa. Rukoillaan, että he saisivat tulla täyteen Kristuksen iloa ympärillä olevista olosuhteista huolimatta. Rukoilettehan evankeliointihankkeidemme puolesta, jotta tavoittaisimme gazalaiset sosiaalisen median palvelutyömme kautta.
  • Ortodoksien joulupäivä. Monet kristityt Pyhässä maassa juhlivat joulua tällä viikolla. Rukoilettehan, että he saivat viettää siunattua ja rauhallista joulujuhlaa ja että Jeesus sai tulla kirkastetuksi. Rukoilkaa lasten puolesta, jotka saivat evankelioivan värityskirjan tämän juhlaviikon aikana.

Monin siunauksin,

RAMI FELLEMON ja JEO-tiimi