Rami Fellemon: JEO -työn rukousaiheita 1.4.2021

Rakkaat Muurinvartijat!

Siunattua palmusunnuntaita.

Tässä ovat tämänkertaiset rukousaiheemme.

  • Rukoillaan ”J:n” puolesta, joka on alkanut lukea Raamattua kanssamme. Rukoilemme, että hän ottaisi Jeesuksen vastaan sydämeensä. Rukoilettehan myös muiden etsijöiden puolesta, joiden kanssa olemme keskustelleet uskon asioista sekä kasvotusten että netin eri alustoilla.
  • Rukoilkaa kanssamme erään vähävaraisen perheen puolesta, joka sai ruoka-avustusta kauttamme. Tällä viisihenkisellä perheellä ei ole mitään tulonlähdettä, joten he iloitsivat suuresti saadessaan ruokaa perheelleen. Rukoillaan, että he saisivat tuntea Jeesuksen huolenpitoa elämässään.
  • Pyydämme rukoustanne ”W:n” puolesta, jota opetuslapseutamme ja joka lukee hartaasti Raamattua. Rukouksemme on, että hän oppisi tuntemaan Herraa päivä päivältä yhä enemmän ja kasvaisi vahvaksi uskovaksi. Tiimimme käy tapaamassa ihmisiä ja rohkaisemassa niin uusia uskovia kuin myös etsijöitä.
  • Rukoilettehan palvelutyömme puolesta pääsiäisen aikana. Autamme yhä useampaa perhettä tulevien viikkojen aikana, sillä tarpeet kasvavat koko ajan ja sulkutoimenpiteet koettelevat Länsirantaa, jossa myös teemme palvelutyötämme.
  • ”Sillä myös Kristus kärsi kerran kuoleman syntien tähden, vanhurskas vääräin puolesta, johdattaaksensa meidät Jumalan tykö; hän, joka tosin kuoletettiin lihassa, mutta tehtiin eläväksi hengessä”, 1. Piet. 3:18. Rukoilemme, että ihmiset täällä tulisivat ymmärtämään Jumalan pelastussuunnitelmasta Jeesuksen kautta. Pyydämme erityistä rukoustanne muslimien puolesta, joiden on vaikea ymmärtää tätä.
  • Rukoilettehan varjelusta maan kristittyjen ylle. Rukoillaan lohdutusta ja rauhan säilymistä keskuudessamme. Rukouksemme on, että saisimme kokea Herran rauhaa, joka on kaikkea ymmärrystä ja maallista rauhaa ylempi.
  • 24:6-7: ”Ei hän ole täällä, hän on noussut ylös”! Ylistämme elävää Kuningasta. Rukoilemme, että saisimme elää ylösnousemuksen ja voiton aikaa elämässämme päivittäin ja jakaa sen lähellämme olevien kanssa. Olkoon tämä aika tutkistelun ja toiminnan aikaa, kun Pyhä Henki antaa meille voiman tehdä hyvää ja jakaa evankeliumia.

Monin siunauksin,

RAMI FELLEMON ja JEO-tiimi