Rami Fellemon: JEO -työn rukousaiheita 12.5.2021

Rakkaat Muurinvartijat!

Tässä ovat tämänkertaiset rukousaiheemme.

  • Kiireinen rukouspyyntö Jerusalemin puolesta: ”Toivottakaa rauhaa Jerusalemille, menestykööt ne, jotka sinua rakastavat” (Ps. 122:6). Jännitteet ovat kasvaneet ja tilanne eskaloitumassa väkivaltaiseksi Jerusalemin kaupungissa. Rukoilkaa, että Herra hallitsisi ja toisi nyt rauhan. Rukoilkaa maan johtajien puolesta, että he saisivat aikaan rauhan ja toisivat oikeutta kansalle.
  • Rukoilettehan varjelusta ja turvaa henkilökunnallemme ja avustustiimillemme, joka vie evankeliumia ja Kristuksen rakkautta ihmisille alueilla, joilla nyt kuohuu. Rukoilkaa, että Jeesus tulisi kirkastetuksi kaiken kaaoksen keskellä.
  • Rukoilkaa Beetlehemin lapsi -ohjelman puolesta tällä viikolla. Jerusalemista erilaisista taustoista lähtöisin olevilla lapsilla on tarve liittyä tähän evankelioivaan ohjelmaan. Rukoilemme, että tämä sukupolvi saisi kokea muutoksen ja tulisi siunatuksi näissä tapaamisissa.
  • Rukoilkaa, että muslimit saisivat ilmestyksen Herralta, kun he viettävät juhlaansa. Rukoillaan, että Jumala ilmentäisi totuutensa heille heidän etsiessään sitä. Rukoillaan, että Jumala käyttäisi meitä jatkuvasti työkaluinaan evankeliumin jakamisessa ja ihmisten johtamisessa pelastukseen Jeesuksen ristintyön kautta.
  • Rukoilkaa maan kristittyjen puolesta, jotka ovat vainottuja tai eivät voi harjoittaa vapaasti uskoaan. Rukoilkaa heille voimaa ja rohkeutta. Kiittäkää Jumalaa siitä, että voimme vahvistaa yhteisöämme käytännön avun ja hengellisen työmme kautta.
  • Rukoilettehan herätystä erityisesti arabinuorten keskuuteen. Rukouksemme on, että he tulisivat tuntemaan Jeesuksen ja saisivat kokea Häneen läheistä yhteyttä. Lasten lisäksi haluamme tehdä enemmän työtä nuorten parissa. Haluamme siunata heitä ja rohkaista heitä heidän uskonmatkallaan.
  • Rukoilkaa meille viisautta, kun tapaamme ihmisiä, joille olemme kertoneet ilosanoman. Rukoilkaa, että yhä useammat etsivät Jeesusta. Johtakoon Herran henki meitä kaikilla palvelutyömme osa-alueilla.

Monin siunauksin,

RAMI FELLEMON ja JEO-tiimi