Rami Fellemon: JEO-työn rukousaiheita 16.12.2020

Kiitos, että olette seisseet rinnallamme tänä vaikeana aikana!

Pidättehän avustustiimiemme jäsenet ja avunsaajat rukouksissasi. Rukoilemme, että avunsaajat saisivat lohdutuksen Herrassa näinä vaikeina aikoina ja oppisivat tuntemaan Hänet pelastajanaan. Annamme yhä enemmän avustuspaketteja, sillä tarve on valtava. Yhä uudet perheet saavat siunauksen. Kuusihenkinen perhe, jonka vanhemmilla ei ole työtä, mm. saivat avustuspaketin, jossa on tarpeellisia ruokatarvikkeita.

Rukoilkaa miestenryhmämme puolesta. He kokoontuvat internetin välityksellä, ja heti kasvokkain, kun se vaan tulee mahdolliseksi. Rukoilemme, että he tulevat syvästi tuntemaan Herran jokaisen kokoontumisen kautta. Rukoile nuorten miesten kautta, joilla on palo voittaa sieluja Jeesukselle ja jakaa evankeliumia yhteisössään.

Rukoilkaa perheiden puolesta, jotka ovat saaneet lämpimän aterian Connect Cafe:ssa osana jouluevankeliointiamme. Rukoilemme, että he kokisivat Jumalan rakkauden ja ottaisivat joulun sanoman sydämeensä. Rukoile, että Herran ilo voisi täyttää heidän sydämensä.

Yhtykää kanssamme rukoilemaan sosiaalisessa mediassa tekemämme evankelioimistyön puolesta. Rukoile sisällöntekijöjöiden puolesta ja niiden, joilla on keskusteluja ihmisten kanssa netissä. Rukoilemme, että he tulisivat käsittämään evankeliumin tätä kautta. Rukoile jokaisen kohtaamisen puolesta. Jaamme evankeliumia monille arabiankielisille, erityisesti nuorille.

Rukoilemme vanhemman miehen puolesta, jonka luona avustustiimimme vieraili. Mies on yksinäinen. Rukoilemme, että hän oppisi tuntemaan, että Jumala on hänen kanssaan ja Herra vastaa hänen tarpeisiinsa. Jatkamme ihmisten siunaamista huolimatta sosiaalisesta etäisyyksien pitämisestä. On paljon erityisesti vanhempia ihmisiä, jotka eivät voi lähteä kodistaan mihinkään. Käymme heidän luonaan ja siunaamme heitä Jeesuksen nimessä.

Pidättehän rukouksissasi pientä kristittyä kylää, joka osallistui netissä olevaan seurakunnan kokoukseemme. Olemme kiitollisia tästä mahdollisuudesta palvoa Jumalaa heidän kanssaan yhdessä tällä tavalla. Rukoilemme, että he olisivat siunattuja ja rohkaistuneita. Rukoile uskovien ja etsijöiden puolesta. Tämä on hieno tapa saavuttaa saavuttamattomia tänä lock downin aikana.

Ja vielä, rukoilkaa kaikkien niiden puolesta, jotka saavat evankelioivaa materiaalia, kuten Raamattuja, CD-levyjä, värityskirjoja lapsille ja evankelioivia kalentereita joululahjojen jaon yhteydessä. Saakoon Jumalan sana juurtua heidän sydämiinsä. Rukoile, että paikallisten ihmisten sydämet muuttuvat ja he saavat tuntea Jumalan rakkauden tänä jouluna.

Monin siunauksin,

RAMI FELLEMON