Rami Fellemon: JEO-työn rukousaiheita 17.9.2020

Rukoile miesten rukousryhmän puolesta. Ryhmä oli aloittanut taas tapaamisensa pienempinä joukkoina. Mutta sitten tällä viikolla maassamme tuli taas uudet karanteeniohjeet, mikä tarkoittaa sitä, että tämänkin joukon oli löydettävä luovia tapoja pitää ryhmä pystyssä ilman kokoontumisia. Rukoiletko, että Herra jatkaa yhteyden siunaamista ja kukin saa kasvaa hengellisesti, vaikka kokoontumiset ovat virtuaalisia.

Pyydämme rukousta myös M:n puolesta Gazasta. Olemme auttaneet häntä. Hänen tilanteensa on hyvin vaikea, erityisesti Covid-19 rajoitusten takia. Rajoitusten tähden kaikki hänen suunnitelmansa päästä pois Gazasta ovat rauenneet tyhjiin ainakin lähitulevaisuudessa. Rukoilemme M:n turvallisuuden puolesta ja sen, että Herra Jeesus täyttää hänen tarpeensa ja ohjaa hänen askeleensa tahtonsa mukaan.

Pidäthän kirjakauppamme rukouslistallasi. Toivomme ihmisten kokevan olevansa tervetulleita kauppaamme huolimatta jännittyneestä  karanteeneista ja rajoituksista johtuvasta ilmapiiristä. Rukoilemme, että Herra johdattaa ihmisiä kirjakauppaamme ja kohtaa heitä siellä tänä vaikeana aikana. Haluamme käyttää tätä kirjakauppaa kontaktien luomiseen ja voidaksemme osoittaa heille Kristuksen rakkautta. Toivomme, että kirjakauppa on Kristuksen toivon majakka yhteisömme keskellä.

Tällä viikolla eräs mies tuli Connect Cafe:een hakemaan ruokapaketteja. Hän kertoi meille jotakin myös omasta elämästään. Hän työskentelee vihkimiseen ja hääjuhliin liittyvässä teollisuudessa ja hänen vaimonsa on työssä matkailualalla. Se tarkoittaa sitä, että kummallakaan ei ole ollut Covid-19 rajoitusten takia töitä ollenkaan. Heillä on viisi lasta ja he taistelevat saadakseen edes ruokaa pöytään. Oli siunaus saada olla auttamassa heitä joillakin perustarvikkeilla. Rukoilemme, että he kääntyisivät Herran puoleen, jotta Hän voisi täyttää heidän tarpeensa.

Rukoilemme koulureppuprojektimme puolesta. Perheille, jotka kamppailevat ruoan hankkimiseksi on mahdotonta ostaa koulutarvikkeita lapsilleen. Se vaikuttaa negatiivisesti lasten koulunkäyntiin. Tämän projektin avulla haluamme siunata lapsia ja heidän perheitään Jeesuksen nimessä. Koulureput ovat täynnä koulutarvikkeita, ja jokaisessa repussa on myöskin Lastenraamattu. Rukoilemme, jotta kykenisimme siunaamaan tällä tavalla perheitä.

Rukoiletko Pyhän maan kirkkojen puolesta. Niillä on niin paljon epävarmuutta siitä, saako kokouksia järjestää vai ei. Niillä on myös paineita siitä,  kuinka järjestää riittävät varotoimet tilaisuuksissaan.

Liity kanssamme rukoukseen opetuslapseuttamistiimimme puolesta. Tiimimme toimii heidän keskuudessaan, joilla on nyt erityisen vaikeata. Rukoilemme, että Herra toimii tiimiläisten kautta ja että heidän sanansa tulisivat Jumalalta. Tiimi joutuu nyt myös kommunikoimaan puhelimen ja nettiyhteyksien kautta.  Rukoilemme, että tämä kaikki olisikin siunaukseksi heidän palvelustyölleen, eikä tulisi sille esteeksi.

RAMI FELLEMON & JEO-TIIMI