Rami Fellemon: JEO-työn rukousaiheita 19.1.2021

Rakkaat muurinvartijat,

  • Rukoilkaa kaikkien niiden puolesta, jotka saavat apua avustustiimiltämme. Rukoilemme, että Herra varjelisi heitä ja pitäisi huolen heistä erityisesti talven kylminä kuukausina. Johdattakoon Herra meitä juuri niihin koteihin, joissa tarvitaan apua. Tällä hetkellä autamme erityisesti kahtakymmentä apua tarvitsevaa perhettä ja luomme heihin lähempää suhdetta.
  • Pitäkää rukouksissanne kaikkia niitä lapsia, jotka saivat värityskirjan joulunajan evankeliointikampanjassamme. Rukoilemme, että seuraava sukupolvi kasvaisi Kristuksen vahvaksi armeijaksi. Olemme siunanneet 45 muslimilasta lahjalla ja Raamatun kertomuksiin liittyvällä värityskirjalla.
  • Ylistäkää Jumalaa siitä, että Hän tukee työtämme Patmos-lähetysjärjestön kautta. Rukoilemme, että tukijamme tulisivat siunatuiksi, niin kuin hekin ovat siunanneet meitä. Ylistys Jumalalle omistautumisestanne ja rukouksistanne. Kiitos jatkuvasta tuestanne, joka tekee työmme mahdolliseksi.
  • Rukoillaan kaikkien niiden puolesta, jotka saivat evankelioivan sanoman sisältäneen kalenterin joulukampanjamme aikana. Kiitämme Jumalaa siitä, että Hänen sanansa on esillä niin monissa kodeissa näiden kalentereiden kautta, ja rukoilemme, että siitä tulisi jokapäiväistä hengellistä leipää näille kodeille. Ylistetään Jumalaa niistä 4000 kodista, jotka tulivat siunatuiksi tämän hartaustekstejä sisältävän kalenterin kautta.
  • Liityttehän rukoukseen kanssamme miesten opetuslapseutusryhmämme puolesta. Rukoilemme, että he ottaisivat uusia, syvempiä uskon askeleita tänä vuonna. Jatkattehan rukousta, että yhä useammat etsijät tulisivat tuntemaan Herran tämän kauden aikana ja että uusia uskovia liittyisi Kristuksen seuraajiin. Rukoilemme, että tämä vuosi olisi sadon moninkertaistumisen ja sadonkorjuun aikaa.
  • Rukoilettehan M:n puolesta, joka oli uskonnollinen kiihkoilija, mutta opettelee nyt tuntemaan Jeesusta. Ilmentäköön Herra itsensä M:lle voimallisella tavalla. Rukoilkaa, että Jumala avaisi etsivien silmät, jotta he oppisivat tuntemaan Totuuden ja Elämän. Ylistäkää Jumalaa sähköisestä kahdenkeskisestä palvelutyöstä, joka jakaa Kristuksen valoa.
  • Rukoilemme naisen puolesta, joka sai Raamatun kirjakaupassamme. Rukoillaan, että hän sisäistäisi sanoman, jonka Rami jakoi hänen sydämelleen, ja että hän tulisi tuntemaan Herran Raamatun lukemisen kautta. Rukoilettehan Ramin puolesta, kun hän etsii uusia mahdollisuuksia palvelutyölle ja uusien ovien avautumista työlle.

Monin siunauksin,

RAMI FELLEMON ja JEO-tiimi