Rami Fellemon: JEO-työn rukousaiheita 20.7.2020

“… mitä hyvänsä te anotte minun nimessäni, sen minä teen”. – Joh. 14:13

Rakkaat Muurinvartijat,

Kiitos, että saan taas jakaa kanssanne ajankohtaisia rukousaiheita JEO-työstämme:

  • Rukoilkaa Connect Cafen henkilökunnallemme turvallisuutta, kun he kommunikoivat asiakkaiden kanssa. Pyydämme, että Herran suojeleva käsi saisi olla kahvilamme ja kaikkien toistenkin toimipisteidemme yllä.
  • Pyydän, rukoilkaa kirjakauppamme puolesta. Olemme kiitollisia tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta tavoittaa ihmisiä. Rukoilkaa kanssamme, että Herra antaa meille yhä uusia mahdollisuuksia jakaa evankeliumin sanomaa kirjakaupasta käsin.
  • Pitäkää jatkuvassa rukouksessanne kaikki ne, joita saamme opetuslapseuttaa. Vaikka vallitsevien olosuhteiden tähden he joutuvat olemaan etäällä toisistaan, rukoilemme, etteivät he kokisi olevansa kaukana Jumalasta.
  • Rukoilkaa kanssamme S:n puolesta. Hän on osallistunut opetuslapseuskurssillemme ja on nyt kokoamassa pientä ryhmää katuevankeliointiin. Kiitos Jumalalle siitä, miten S on tuomassa toisia Kristuksen luokse.
  • Eräs perhe, jonka luona avustustiimimme vieraili tarvitsee teidän rukoustanne. Pyydämme, että tämä perhe saisi tuntea Herran rakkautta ja johdattaa heitä vielä enemmän etsimään Herraa.
  • Rukoilkaa Joseph-nimisen pojan ja hänen isänsä puolesta, jotka ovat apumme vastaanottajia. Rukoillaan yhdessä, että he saisivat kääntyä Jeesuksen puoleen ja etsiä apua ongelmiinsa Häneltä.

Paljon siunausta teille jokaiselle,

Rami ja JEO-tiimi