Rami Fellemon: JEO-työn rukousaiheita 24.9.2020

“Älä pelkää, sillä minä olen sinun kanssasi; älä arkana pälyile, sillä minä olen sinun Jumalasi; minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vanhurskauteni oikealla kädellä.” Jes 41:10

Etsikäämme rohkeutta Herralta niin palvelustyöllemme kuin omaan elämäämme. Maailmassa leviää pelko, mutta me haluamme jakaa Jeesuksen rakkautta ja hyviä uutisia Hänestä.

Kiitos Jumalalle, Hän vastasi rukouksiimme erään lesken opetuslapseuttamisen puolesta. Rukoilemme jatkuvaa kasvua ja menestystä hänelle ja hänen pojalleen. Hän todella kasvaa uskossaan ja saa voimaa Jumalan sanasta.

  • Pidäthän rukouksissasi  kaikki ne, jotka ovat saaneet apua meiltä. Kylväköön jokaikinen ruokapaketti uskon siemenen. Olemme auttaneet satoja perheitä kriisin alkamisesta lähtien. Perheet ovat kiitollisia Jumalalle saatuaan materiaalista apua.
  • Rukoilisitko H:n puolesta, jota opetuslapseutamme. Puhukoon Herra hänen sydämelleen, kun hän etsii ja oppii tuntemaan Jeesusta enemmän. Rukoile, että Herra tulee kirkastetuksi tämän yhteyden kautta, kun etsijät löytävät ilon ja rauhan Hänessä.
  • Liity rukoukseemme sosiaalisessa mediassa tekemämme työn puolesta. Rukoilemme, että jakamamme evankeliumi saavuttaisi ja muuttaisi monien elämän. Me tavoitamme arabiankielistä väestöä maassamme ja yhteisössämme.  Vastaamme heidän kysymyksiinsä ja epäilyksiinsä koskien uskoa ja Jeesusta.
  • Rukoilemme naistyömme puolesta, jotta yhteyteemme tulevat naiset löytäisivät todellisen yhteyden Jeesukseen ja kasvaisivat uskossa. Rukoilemme, että he ymmärtäisivät sen arvon, joka heillä on Kristuksessa.
  • Kiitos Jumalalle, että F, jota olemme opetuslapseuttaneet, on liittynyt seurakuntaan perheensä kanssa. Rukoilemme, että he tulisivat siunatuiksi ja olisivat itse siunauksena siellä. Päämäärämme on yhdistää uudet uskovat seurakuntiin, jotta he voisivat nauttia yhteydestä muiden kristittyjen kanssa, eivätkä jäisi eristyneeseen tilanteeseen.

Siunauksin
RAMI FELLEMON