Rami Fellemon: JEO-työn rukousaiheita 4.8.2020

”Minun sieluni itkee murheesta; vahvista minua sanasi jälkeen.” –  Psalmi 119:28

Monet ihmiset ovat nyt väsyneitä ja surullisia maassamme. Rukoilemme, että Jumala käyttää meitä tuomaan heille toivoansa ja voimaansa. Kiitos, kun jälleen rukoilet työmme puolesta.

– Ole rukouksessa muslimiveljien ja siskojemme puolesta, kun he juhlivat Eid al-Adhaa. Herra herättäköön heidän sydämensä etsimään totuutta ja tietämään, että Kristus kuoli heidän puolestaan ​​kertakaikkisesti!

– Rukoile Ramin puolesta, kun hän johtaa työtä näin vaikeina aikoina.

– Ylistys Herralle siitä, kuinka Hän antoi meille mahdollisuuden tavoittaa niin monet evankeliumin ja lämpimien aterioiden avulla Connect kahvilassa. Rukoilemme, että näemme tämän työn hedelmän Hänen kunniakseen.

– Rukoilkaa opetuslapseustiimimme puolesta. Rukoilemme, että vaikka emme voikaan kaikkien kanssa kohdata henkilökohtaisesti, Herra vaikuttaisi ihmisten elämään voimakkaasti. Rukouksessa etsimme vaihtoehtoisia kanavia uusien ihmisten tavoittamiseen.

– Liity joukkoomme rukoilemaan paikallisviranomaisten puolesta, kun he hallinnoivat korona-pandemiaa. Rukoilemme viisautta, ymmärrystä ja rauhaa ihmisille, joita he johtavat.

– Pidä rukouksissasi kaikki ne, jotka ovat sairastuneet koronaan Pyhässä Maassa. Rukoilemme heidän toipumisensa puolesta ​​ja että tauti saataisiin hallintaan ja se lopettaisi leviämisen.

Runsain siunauksin

RAMI FELLEMON