Rami Fellemon: JEO-työn rukousaiheita Jerusalemista 12.6.2020

”Katso, minä teen uutta! Nyt se puhkeaa taimelle, ettekö sitä huomaa? Minä teen tien autiomaahan, virrat aavikolle.”Jes. 43:19

Kun pääsemme pois tästä koronan aiheuttamasta eristyksestä ja kohtaamme muuttuneen maailman, olkoon meidän silmämme ja sydämemme avoinna uusille mahdollisuuksille, jotka Jumala on meille valmistanut.

Pidä Pyhän maan poliittinen tilanne rukouksissa. Rukoile ennen kaikkea rauhaa.

Liity joukkoomme rukoilemaan niiden ihmisten puolesta, jotka ovat edelleen sairaita ja kärsivät koronasta täällä. Olkoon Herra heidän kanssaan, parantakoon heidät ja estäköön uusien tartuntojen tulemista. Siunaamme ihmisiä tällä vaikealla hetkellä sekä henkisesti että käytännön tasolla.

Ylistys Jumalalle avustustiimistä ja heistä, jotka auttavat avustustiimiä kentällä. Rukoile Herraa suojelemaan heitä ja tarjoamaan heille mahdollisuuksia tavoittaa apua tarvitsevat.

Rukoilkaa talouden elpymistä täällä eristyksen jälkeen. Monet suuret alat, kuten matkailu, työllistävät tuhansia, ja niiden elpyminen vie aikaa. Huolehtikoon Herra työttömistä ja tarvitsevista.

Rukoilemme Ahmedin puolesta, joka löysi Jeesuksen internet-työmme kautta. Rukoilemme, että hänen uskonsa kasvaa edelleen ja hän saa Herran opastusta, kun kävelemme hänen rinnallaan.

Pidä kirjakauppa rukouksissa. Antakoon Herra käyttää sitä tavoittamaan monia evankeliumin avulla. Annamme Jeesus-aiheista kirjallisuutta, joka rohkaisee ihmisiä heidän ahdingossaan.

Olemme uudelleen avanneet Connect-kahvilan ja ensimmäisen miesten tapaamisen. Kahvila on avoinna päivittäin ihmisille, jotta he voisivat kokea Jumalan rakkautta. Rukoilkaa meille viisautta ja että Jumala käyttäisi meitä ja suojelisi henkilökuntaa.

Kiitollisena rukouksistanne,

RAMI FELLEMON