Rami Fellemon: JEO-työn rukousaiheita Jerusalemista 25.5.2020

”Herran armoa on, ettemme ole aivan loppuneet, sillä hänen laupeutensa ei ole loppunut. Se on joka aamu uusi, ja suuri on hänen uskollisuutensa.”  – Valitusvirret 3:22-23.

Rakkaat rukoilijat,

Ylistys Jumalalle Hänen totuudestaan näinä haastavina aikoina.

Tässä rukousaiheitamme:

  • Rukoilkaa perheiden puolesta, jotka ovat menettäneet työn loppumisen kautta tulonlähteensä. Rukoilkaa, että Herra vastaisi heidän tarpeisiinsa ja mahdollistaisi uuden työn.
  • Liity rukoilemaan opiskelijan puolesta, joka on tällä hetkellä erotettu hänen perheestään. Rukoilemme, että Herra olisi hänen kanssaan ja huolehtisi hänestä.
  • Ylistys Jumalalle veli C:stä, joka käytti karanteeniaikaansa lukeakseen Raamattuaan ja haluaa sen vuoksi tuntea Jeesuksen henkilökohtaisesti. Pitäkää hänet rukouksissanne, kun hän siirtyy seuraavaan vaiheeseen opetuslapseusprosessissa tiimimme kanssa.
  • Rukoilemme Sana ikkunassa-työmuotomme puolesta, kun Jerusalemin kirjakauppamme avautuu uudelleen. Puhukoon tämä Jumalan sana kaikkien sydämelle, jotka sen näkevät.
  • Pitäkää opetuslapseus-ryhmämme rukouksissanne. Rukoilemme, että Herra olisi heidän kanssaan ja rakentaisi heidän uskoaan missä he ovatkin.
  • Ole rukouksessa muslimiveljien ja -siskojemme puolesta, kun he juhlivat Eid al-Fitria viime perjantaina. Rukoilemme, että Herra puhuu heille tämän uskonnollisen juhlan keskellä ja sen jälkeen.

Tässä on yhteenveto siitä, kuinka Jeo työskenteli koronakauden aikana:

Suurimman osan ajanjaksosta jatkoimme avustustyötä ja teimme normaalia enemmän työtä, koska tarpeet ovat niin suuret.

Onnistuimme myös tulostamaan joitain materiaaleja, jotka kertovat siitä kuinka Jeesus toimii koronan kautta.

Keskityimme paljon meidän internet-työkenttään, kuten Facebook-julkaisuihin.

Opetuslapseus-tiimille istunnot jatkuivat viikoittain videopalaverisovelluksen avulla ja meillä oli myös yksi varsinainen tapaaminen tulossa heidän kanssaan.

Odotamme kovasti, että pääsemme normaaliin toimintaan, ehkä jo kesäkuun puolivälissä.

Kiitollisena rukouksistanne, siunaten,

RAMI JA JEO-TIIMI