Muurinvartijat

2019-03-14 "Eikö viitta varpusta myydä kahteen ropoon? Eikä Jumala ole niistä yhtäkään unohtanut. Ovatpa teidän päänne hiuksetkin kaikki luetut. Älkää peljätkö; te olette suurempiarvoiset kuin monta varpusta". Luukas 12: 6-7 Rakkaat rukoilijat, Herramme huolehtii jokaisesta varpusesta hyvin. Tahdon... https://www.patmos.fi/muurinvartijat/1748/anna_deikun_yhdysvaltain_itarannikon_venajankielisen_juutalaistyon_rukousaiheet_14_3_2019 Patmos article

Anna Deikun: Yhdysvaltain itärannikon venäjänkielisen juutalaistyön rukousaiheet 14.3.2019

”Eikö viitta varpusta myydä kahteen ropoon? Eikä Jumala ole niistä yhtäkään unohtanut. Ovatpa teidän päänne hiuksetkin kaikki luetut. Älkää peljätkö; te olette suurempiarvoiset kuin monta varpusta”.
Luukas 12: 6-7

Rakkaat rukoilijat,

Herramme huolehtii jokaisesta varpusesta hyvin.

Tahdon tuoda muutaman näistä venäjänjuutalaisista teidän siunattavaksenne näinä päivinä.

  • Kotipiirissämme käyvä Sveta-äiti sai äsken tiedon, että hänen ainoa tyttärensä on menehtynyt Ukrainassa, Odessan sairaalassa infektioon. Inna kuoli parhaassa iässä, mutta hän oli etsinyt pelastusta Messiaalta.
  • Anna ja Benjamin pyytävät rukousta olkapään murtumisen puolesta ja myös heidän puolisoittensa välisen rauhan puolesta.
  • Victoria valmistuu suureen leikkaukseen ja hänen Juri poikansa on vaikeasti masentunut. Juri ei ole vielä kohdannut Messiastaan henkilökohtaisesti, vaikka tuntee Sanan melko hyvin.
  • Toinen kotipiiriin äiti pyytää apua pojalleen Rubenille. Ruben on aikoinaan tunnustanut Messiaan, mutta sitten kääntynyt pois. Nyt hänen molemmat poikansa ovat kännykän kautta kiinni pornossa.
  • Nelly-vanhus on ahdistunut ja kovin yksinäinen ja sairas. Dora samoin, hänkin vanhuuden vaivoissa aivan yksin.
  • Omia ystäviäni tässä lisää, jotka eivät ole juutalaisia. He tarvitsevat myös muistamista. Hemmie kaatui ja lonkka murtui, hän on kovissa koivuissa. Helvi-ystäväni on sairaana. Lähin avustaja Ziina menetti äitinsä, joka oli uskossa. Hänen perheensä istuu jurtassa Kirgistanissa suremassa maan tavan mukaan.
  •  Kiittäkää kanssani jokaisesta Herran tielleni lähettämästä varpusesta. Turvattua suojattuna saakoon Herra Jeesus peittää meidät kaikki siipiensä suojaan.

Kiitollisena jokaisesta ja teidän rukouksestanne,

Anna