Muurinvartijat

2019-04-09 Rakkaat Muurinvartija-rukoilijat! * Kiitämme Herraa Connect Cafestamme. Kiitos siitä, että Jumala on varjellut meitä, kun käytämme tätä tilaa kertoaksemme evankeliumista. Olemme kiitollisia, että kahvilan kautta meillä on mahdollisuus ylläpitää monia palvelutyömme työmuotoja ja siten vaikuttaa... https://www.patmos.fi/muurinvartijat/1762/rami_fellemon_jeo-tyon_rukousaiheita_jerusalemista_9_4_2019 Patmos article

Rami Fellemon: JEO-työn rukousaiheita Jerusalemista 9.4.2019

Rakkaat Muurinvartija-rukoilijat!

  • Kiitämme Herraa Connect Cafestamme. Kiitos siitä, että Jumala on varjellut meitä, kun käytämme tätä tilaa kertoaksemme evankeliumista. Olemme kiitollisia, että kahvilan kautta meillä on mahdollisuus ylläpitää monia palvelutyömme työmuotoja ja siten vaikuttaa yhteisöön.
  • Rukoilettehan sosiaaliseen mediaan jaettavan pääsiäisenajan videokampanjamme puolesta. Olkoon sen sisältö Jumalan innoittama ja tavoittakoon se monia ihmisiä.
  • Kantakaa rukouksin niitä, jotka saavat pääsiäisen sanomaan liittyvän värityskirjan tai CD:n. Rukoilkaa, että Herra koskettaisi sanallaan niiden saajia.
  • Muistakaa rukouksin niitä, jotka ovat mukana tiimimme opetuslapseutusryhmässä. Olkoon pääsiäinen heille kasvun aikaa henkilökohtaisessa suhteessa Kristukseen.
  • Muistakaa rukouksin naista, joka kärsii selkä- ja olkapääkivuista. Rukoilemme hänelle parantumista samalla, kun kiitämme Jumalaa tämän naisen uskosta Häneen.
  • Rukoilettehan kanssamme niiden puolesta, jotka saavat avustuspaketin pääsiäiseksi. Rukoilemme, että he saisivat nähdä ja tuntea Kristuksen sydämen hyvyyden ja rakkauden heitä kohtaan.
  • Rukoilkaa gazalaisen nuoren miehen puolesta, jota pyrimme auttamaan pois Gazasta, jossa häntä vainotaan. Rukoilkaa, että hän pääsisi asettumaan jollekin toiselle alueelle.

Kiitollisena rukouksestanne ja tuestanne,

Rami ja JEO-tiimi