Muurinvartijat

2019-04-23 Kristos voskres. Voistinu voskres! "Tästedes Ihmisen Poika on istuva Jumalan voiman oikealla puolella – Luukkaan evankeliumi 22:69 Hiljainen viikko on takana ja suuri pääsiäisjuhlaa on juuri vietetty ja toivotettu toisillemme Kristus on ylösnoussut. Totisesti on noussut! Luukaan evankeliumi... https://www.patmos.fi/muurinvartijat/1767/anna_deikun_yhdysvaltain_itarannikon_venajankielisen_juutalaistyon_rukousaiheet_paasiaisena Patmos article

Anna Deikun: Yhdysvaltain itärannikon venäjänkielisen juutalaistyön rukousaiheet pääsiäisenä

Kristos voskres. Voistinu voskres!

”Tästedes Ihmisen Poika on istuva Jumalan voiman oikealla puolella – Luukkaan evankeliumi 22:69

Hiljainen viikko on takana ja suuri pääsiäisjuhlaa on juuri vietetty ja toivotettu toisillemme Kristus on ylösnoussut. Totisesti on noussut!

Luukaan evankeliumi antaa meille sisällön 22 luvussa Herran Jeesuksen pääsiäispöydästä. Jae 16 saa meidät ikävöimään ja odottamaan kirkkauden maailmassa tapahtuvaa Jeesuksen lupaamaa pyhintä ja täydellistä juhlaa.

Kodissani kokoonnuimme seder-aterialle pääsiäislauantaina ja pääsiäispäivänä vietimme seder-ateriaa ystävien kanssa. Oma perheeni suostui että tämän yhden kerran heidän kanssaan tapaamme toisena ajankohtana.

Seurakunta joutui peruuttamaan tänä vuona yhteisen seder-tilaisuuden, kun menetimme keskuudestamme yhden veljen, joka oli johtanut raamatullisia juhlia. Kiitos, että rukoilette Jesaja 61 mukaan koko seurakunnalle Brooklynissä Herran otollista vuotta. Tarvitsemme Pyhän Hengen lohdutusta ja iloöljyä viime viikkoina tapahtuneen pettymyksen jälkeen. Joitakin erityisen rakkaita seurakunnasta on lähtenyt pois ja tämä toi kipua jokaiselle. Pääsiäispöytä kertoo meille siitä, että meitä viedään uudelle avatulle tielle.

Näin on koettu monta kertaa tällä työkentällä. Aina saamme nousta ja jatkaa palvelemista. Anokaa koko seurakunnan johto ryhmälle johon itsekin kuulun armoa ja viisautta.

Syöpäleikkauksissa olleet venäjänjuutalaiset Inna, Victoria, Raija ja Anatoli tahtovat muistamista. Pastori Jury on pyytänyt esirukousta korkean veren paineen vuoksi.

Kiitos jokaiselle että kannatte meitä rukouksin ja siunaatte meitä täällä kaukana. Uskon, että saamme kerran ikuisuuden Pääsiäispöydässä iloita yhdessä Lunastajamme ja teidän jokaisen kanssa. Se aika on varmasti lähellä.

Rakkain terveisin
Anna