Muurinvartijat

2019-04-26 * Rukoilkaa Pyhän maan kristittyjen puolesta, kun he juhlivat ylösnousemusjuhlaa (maassamme on kaksi erillistä päivämäärää pääsiäisen juhlimiseen). Saakoon juhla olla siunattu. Rukoilkaa, että evankeliumin totuus näkyisi ei-uskoville. * Pitäkää "Sana ikkunassa" ohjelmamme rukouksissanne... https://www.patmos.fi/muurinvartijat/1769/rami_fellemon_jeo-tyon_rukousaiheita_jerusalemista_paasiaisviikolla_%28ortodoksinen_paasiainen%29 Patmos article

Rami Fellemon: JEO-työn rukousaiheita Jerusalemista pääsiäisviikolla (ortodoksinen pääsiäinen)

  • Rukoilkaa Pyhän maan kristittyjen puolesta, kun he juhlivat ylösnousemusjuhlaa (maassamme on kaksi erillistä päivämäärää pääsiäisen juhlimiseen). Saakoon juhla olla siunattu. Rukoilkaa, että evankeliumin totuus näkyisi ei-uskoville.
  • Pitäkää ”Sana ikkunassa” ohjelmamme rukouksissanne, että ne, jotka tämän näkevät, tulisivat janoisiksi ja tahtoisivat tietää enemmän evankeliumista.
  • Rukoilkaa, että kristityt voisivat olla yksimielisiä pääsiäisen ajankohtana, että erimielisyydet voitettaisiin ja kristityt voisivat yksimielisinä julistaa evankeliumia ja rakastaa toinen toistaan.
  • Nostakaa naisten opetuslapseusryhmää rukouksessanne Herran eteen. Kiitämme Jumalaa hedelmästä, joka jo näkyy tämän ryhmän toiminnassa ja rukoilemme lisää.
  • Rukoilkaa mediaosastomme puolesta, kun he tahtovat tavoittaa nuorisoa pääsiäisjakson aikana arabiankielisillä ohjelmilla.
  • Rukoilkaa Connect kahvilaan päivittäin tulevien asiakkaiden puolesta, että Herra luo tilaisuuksia evankeliumin jakamiseen.

Kiitollisuudella,

Rami ja JEO-tiimi