Muurinvartijat

2019-05-13 Rakkaat rukoilijat, Kiitos, kun rukoilette jatkuvasti JEO-työn puolesta. Rukousaiheita tälle viikolle. 1. Rukoilkaa lasten puolesta, jotka ovat saaneet Raamatunkertomuksia -kirjan, että he lukiessaan kirjaa voisivat sen avulla kasvaa Jeesuksen tuntemisessa. 2. Kiittäkää kansaamme Herraa Connect... https://www.patmos.fi/muurinvartijat/1778/rami_fellemon_jeo-tyon_rukousaiheita_jerusalemista_13_5_2019 Patmos article

Rami Fellemon: JEO-työn rukousaiheita Jerusalemista 13.5.2019

Rakkaat rukoilijat,

Kiitos, kun rukoilette jatkuvasti JEO-työn puolesta.

Rukousaiheita tälle viikolle.

1. Rukoilkaa lasten puolesta, jotka ovat saaneet Raamatunkertomuksia -kirjan, että he lukiessaan kirjaa voisivat sen avulla kasvaa Jeesuksen tuntemisessa.

2. Kiittäkää kansaamme Herraa Connect -kahvilan palvelutehtävästä. Rukoilkaa, että kaikki, jotka tälläkin viikolla tulevat kahvilaan, saisivat tuntea siellä Herran läsnäolon.

3. Rukoilkaa kanssamme opetuslapseuttamis-tiimimme puolesta. He tarvitsevat henkien earmolahjoja työskennellessään uusien uskovien kanssa.

4. Rukoilkaa kaikkien Ramadan -paastokuukautta viettävien muslimien puolesta, että he näkisivät unia ja saisivat ilmestyksiä ja heidän silmänsä avautuisi Totuudelle, kun me saamme heille kertoa heille evankeliumin.

5. Rukoilkaa Gazassa asuvan Ahmedin turvallisuuden puolesta ja että Herra auttaisi häntä löytämään tavan, miten elää vapaasti elämäänsä Kristukselle.

6. Pyydän rukousta media-tiimimme puolesta, kun he välittävät evankeliumin sanomaa monin luovin keinoin.

7. Rukoilkaa tuoreimman evankelioivan videomme puolesta. Yhä enemmän ja enemmän ihmiset puhuvat uskosta tämän videon kautta.

Kiitollisena ja teitä siunaten,

Rami ja JEO-tiimi