Muurinvartijat

2019-08-31 "… siksi me sanomme turvallisin mielin: "Herra on minun auttajani, en minä pelkää. Mitä voi ihminen minulle tehdä?" – Heprealaiskirje 13:6 Kiitos rukoilevat ystävät, että olette jälleen kanssamme kantamassa JEO-työn ajankohtaisia rukousaiheita. * Pyydän rukoilemaan nuorten työmme... https://www.patmos.fi/muurinvartijat/1838/rami_fellemon_jeo-tyon_rukoushaiheita_jerusalemista_31_8_2019 Patmos article

Rami Fellemon: JEO-työn rukoushaiheita Jerusalemista 31.8.2019

“… siksi me sanomme turvallisin mielin: “Herra on minun auttajani, en minä pelkää. Mitä voi ihminen minulle tehdä?” – Heprealaiskirje 13:6

Kiitos rukoilevat ystävät, että olette jälleen kanssamme kantamassa JEO-työn ajankohtaisia rukousaiheita. 

  • Pyydän rukoilemaan nuorten työmme puolesta, että saisimme jatkuvasti uusia tilaisuuksia jakaa evankeliumin kahvilaamme tuleville nuorille tytöille.
  • Lapset ovat aloittamassa uutta kouluvuottaan. Kesän aikana saimme jakaa Raamattuja lapsille ja nuorille. Kiitos, kun rukoilette myös lasten puolesta, joille saimme työmme lahjana jakaa koululaukut. Jokainen lapsi sai laukun sisällä oman Raamatun.
  • Pyydän teitä pitämään rukouksissanne Israelin ja Palestiinan alueiden tilanteen. Poliittisten levottomuuksien seurauksena taloudellinen tilanne pahenee. Pyytäkää viisautta johtajillemme.
  • Pyytäkää JEO-tiimille ja heidän perheilleen siunausta ja varjelusta.
  • Jätämme rukouksiinne kotiryhmät, jotka tapaavat viikoittain opetuslapseuskoulussa. Rukoilkaa, että jokainen näihin osallistuva saisi kasvaa uskossaan Jeesukseen.

Kiitollisuudella, teitä jokaista siunaten,

Rami ja JEO-tiimi