Muurinvartijat

2019-09-12 "Pysyköön veljellinen rakkaus. Älkää unohtako vieraanvaraisuutta; sillä sitä osoittamalla muutamat ovat tietämättään saaneet pitää enkeleitä vierainaan". Hebrealaiskirje 13:1-2 Kiitollisena rukoustuestanne, lähetän tämän viikon rukousaiheet JEO-työstä - Rukoilkaa Hazemin puolesta, jota... https://www.patmos.fi/muurinvartijat/1847/rami_fellemon_jeo-tyon_rukousaiheita_jerusalemista_12_9_2019 Patmos article

Rami Fellemon: JEO-työn rukousaiheita Jerusalemista 12.9.2019

"Pysyköön veljellinen rakkaus. Älkää unohtako vieraanvaraisuutta; sillä sitä osoittamalla muutamat ovat tietämättään saaneet pitää enkeleitä vierainaan”. Hebrealaiskirje 13:1-2

Kiitollisena rukoustuestanne, lähetän tämän viikon rukousaiheet JEO-työstä

- Rukoilkaa Hazemin puolesta, jota olemme johdattamassa Jeesuksen tuntemiseen. Rukoilkaa hänen fyysisen parantumisensa puolesta ja myös hänen hengellisen kasvunsa puolesta.

- Pyytäkää alueellemme rauhaa ja hiljaiseloa viimeaikaisten jännitteiden keskellä, joita on palestiinalaisten ja Israelin välillä.

- Pitäkää rukouksissanne henkilö, jotka kutsumme ”rauhantekijäksi”. Tämä naishenkilö kulkee avustustiimimme mukana auttamassa. Rukoilemme, että hän löytäisi Herran antaman hyvyyden, rauhan ja totuuden.

- Pyytäkää turvallista tapaa kommunikaatioon heille, joita saamme opetuslapseuttaa tietokoneiden ja älypuhelinten välityksellä.

- Rukoilkaa arabikristittyjen puolesta, erityisesti heidän, jotka asuvat Gazan alueella. Pyydämme, että Herra suojelee heidät niiltä ihmisiltä, jotka tahtovat vainota heitä.

- Rukoilkaa kanssamme mediatyömme puolesta, että Jumala antaisi meidän löytää oikeat ihmiset ja voimavarat tehdäksemme hänen työtään mediassa.

Paljon siunausta!

Rami + JEO-tiimi