Muurinvartijat

2019-09-16 "Hänen pyhä nimensä olkoon teidän kerskauksenne; iloitkoon niiden sydän, jotka etsivät Herraa". - 1. Aikakirja 18:10 * Rukoilkaa kahden vankilaviranomaisen puolesta, joille saimme kertoa evankeliumin. Saakoot nämä istutetut uskon siemenet kasvaa ja kantaa hedelmää. * Pitäkää rukouksissanne... https://www.patmos.fi/muurinvartijat/1850/rami_fellemon_jeo-tyon_rukousaiheita_jerusalemista_16_9_2019 Patmos article

Rami Fellemon: JEO-työn rukousaiheita Jerusalemista 16.9.2019

“Hänen pyhä nimensä olkoon teidän kerskauksenne; iloitkoon niiden sydän, jotka etsivät Herraa”. - 1. Aikakirja 18:10

  • Rukoilkaa kahden vankilaviranomaisen puolesta, joille saimme kertoa evankeliumin. Saakoot nämä istutetut uskon siemenet kasvaa ja kantaa hedelmää.
  • Pitäkää rukouksissanne opetuslapseuttamistiimimme. Rukoilemme, että Pyhä Henki johdattaisi heidän työtään, kun he pitävät yhteyttä ja kouluttavat yksityisiä uskovia ja vetävät ryhmiä.
  • Rukoilkaa Uskon ikkuna -työn puolesta. Toivomme, että monet ohikulkijat tulevat vedetyksi Jumalan sanan puoleen, kun he näkevät raamatunjakeen ikkunassa. Viime viikolla musliminainen kulki ohitse ja sanoi, että hän lukee joka kerta ohi kulkiessaan jakeen ikkunasta ja pitää lukemastaan. Rukoillaan, että hän ja toiset ohikulkijat tulevat vedetyiksi Herran puoleen.
  • Yksi opetuslapseuskurssimme osallistuja on Aymen. Rukoilkaa hänelle voimia ja rohkeutta ja että hän voisi antaa anteeksi ja parantua Jeesuksessa.
  • Rukoilkaa kaikkien niiden puolesta, jotka vastaanottavat avustustiimimme koteihinsa. Pyydämme, että nämä kohtaamamme ihmiset tulisivat tuntemaan Herran henkilökohtaisesti.
  • Olemme kiitollisia siitä, että saavutamme sosiaalisen median kautta nuoria ihmisiä. Rukoilkaa nettisivujemme puolesta, että ne toimisivat välineinä evankeliumin työssä.

Siunaavin terveisin, kiitollisena,

Rami ja JEO-tiimi