Muurinvartijat

2019-12-02 "Vahvistakaa hervonneet kädet, voimistakaa horjuvat polvet. Sanokaa hätääntyneille sydämille: Olkaa lujat, älkää peljätkö. Katso, teidän Jumalanne!" Jesaja 35: 3-4 Rakkaat Muurinvartijat, Aamun hiljaisuudessa etsin Sanaa ja rukoilin mitä viestittää Muurinvartijoille. Meillä täällä Lännessä... https://www.patmos.fi/muurinvartijat/1908/anna_deikun_yhdysvaltain_itarannikon_venajankielisen_juutalaistyon_rukousaiheet_2_12_2018 Patmos article

Anna Deikun: Yhdysvaltain itärannikon venäjänkielisen juutalaistyön rukousaiheet 2.12.2018

 ”Vahvistakaa hervonneet kädet, voimistakaa horjuvat polvet. Sanokaa hätääntyneille sydämille: Olkaa lujat, älkää peljätkö. Katso, teidän Jumalanne!”
Jesaja 35: 3-4 

Rakkaat Muurinvartijat,

Aamun hiljaisuudessa etsin Sanaa ja rukoilin mitä viestittää Muurinvartijoille. Meillä täällä Lännessä oli suuri kansallinen Kiitospäivä 28. päivä marraskuuta. Mielessäni etsin kiitospäivään sopivaa Sanaa ja kiitoksen aihetta työkentältämme venäjänjuutalaisten siirtolaisten parista Brooklynissä. Parhain ylistyksen aihe on, että meitäkin lohdutetaan taivaallisella lohdutuksella.

Lohdutuksen Isä

Ymmärsin, että tulee aloittaa kirje Jesaja -profeetan pelastuksen ajan ihanuus -kiitosvirrestä. Virren toteutusaika ei ole vielä Jumalan Israelille alkanut näkyvällä tavalla. Mutta Pyhä Henki tuo aina lohdutuksen meille kaikille, Jerusalemista alkaen aina maan ääriin asti sinne, mistä vain löytyy Herran Jeesuksen verellä pestyä laumaa.

Jesajan profetian kaltaista lohdutusta opetuslapset saivat kokea Galilean myrskyssä. He näkivät Herran Jeesuksen kävelevän vetten päällä. Meidän Kuninkaamme tulee ja pelastaa tänä päivänä. Tämä toteutui kirjaimellisesti heille.

Tulkitsen sanoman tarkoittavan meille sitä, ettei meilläkään ole syytä pelätä eikä hätääntyä. Olemme Taivaallisen sotajoukon ympäröimät myrskyn keskellä. Emme tosin ole koskaan ennen nähneet mitään tätä aikakautta vastaavaa. Matteus 24. luvun puheet lopun ajan merkeistä vahvistuvat päivä päivältä silmiemme edessä.

Voiko olla niin, että vihan alkamiseen on enää pieni aikajakso jäljellä, ja jotain mitä se sitten sisältää, näkyy tänään mediassa? Mielestäni jotain muutosta voidaan myös Jumalan Hengessä nähdä. Valoisa näkymä meille on se, että viimeinen ja lopullinen Pyhän Hengen vuodatus on pian edessämme.

Ei mitään uutta

Viha seurakuntaa kohtaan sen ulkopuolelta kasvaa. Tarvitsemme lisää rukoustukea. Median kehityksen ansiosta vihapuheet yhteisöstämme on luettavissa YouTubesta ja muilta sosiaalisen median kanavilta. Pilkka ja häväistys on niin katkeraa, että en voi sitä kertoa.

Pastori Juri sairastaa edelleen verenpainetautia. Kaksi viikonloppua olemme seurakunnan johtoryhmänä istuneet suljettujen ovien takana kolmen tunnin jaksoja yhdessä itkemässä valheitten tähden. Kiroajat kiroilevat.

Jeesus sanoi työtilannettamme siunatuksi. Me tietysti suremme niitä meille edelleen rakkaita, jotka ovat joukostamme lähtiessään joutuneet niin eksyksiin, että nyt puhuvat valheita. Kiitos että jaksatte siunata näitä ystäviä kanssamme.

Viikunapuu versoo

Tiesittekö, että Messiaan, Herramme Jeesuksen tunnistaa jo noin 25 prosenttia Israelilaisista nuorista. Käsissäni ei ole lukuja Yhdysvalloista mutta tiedän, että täälläkin juutalaiset ovat enemmän viime vuosina olleet kiinnostuneita kuulemaan Totuuden Sanaa.

Työ Jatkuu

Kiitos, että otatte esirukouksiin edessä olevat Hanukka- ja joulujuhlat. Tarkoitus on kutsua uusia ystäviä ja sukulaisia mukaan tilaisuuksiin joissa tuodaan aina esille Pelastuksen Sanoma.

Kiitos, että olette työssä mukana rukouksessa ja tukenne kautta.

Rakkain terveisin,

Anna