TÄSTÄ SE ALKOI...

JA TÄHÄN SE JOHTI...

Pienten alkujen päivistä 11 seurakunnan ja 23 juutalaisryhmän perustamiseen!

JO KOLME VUOSIKYMMENTÄ jatkunut Hannele Suortin johtama työ miehensä Hannun kanssa on kantanut runsaan hedelmän. Perustettuja seurakuntia on 11. Seurakuntien lisäksi kokoontuu 23  paikkakunnalla juutalaisryhmä. Tutustu niihin kiitosmielellä ja rukouksessa  tästä linkistä. Vaikka et tunne maita tai kaupunkeja, anna Pyhän Hengen siirtää sisimpääsi rukouksen tarvetta näiden juutalaisten puolesta. Hannele Suortti kirjoittaa:

Olemme nyt noin neljännesvuosisadan ajan saaneet viedä Jeesus Messiaan evankeliumia juutalaiselle kansalle näissä kaikissa maissa, levittää Jumalan Sanaa ja perustaa seurakuntia, on ollut sanoinkuvaamaton merkitys näiden juutalaisten elämässä.

Pyydämme kantamaan rukouksin sekä Hannele ja Hannu Suorttia kuin kaikkia kansallisia työntekijöitämme eri maissa.

        Lataa tästä ilmaiseksi         

Kuvin ja sanoin juutalaistyöstä, 16 sivua Messiaan kansasta idässä. 

Lataa koneellesi Raportti.

 

Lataa koneellesi viereisestä linkistä ilmaiseksi upea 16 sivuinen värikuvallinen Raportti idän juutalaistyöstä ja tutustu yhteen aikamme ihmeellisimmistä kertomuksista Messiaan omaisuus kansan tavoittamiseksi idässä.

Kahden käden ohjelma

Kahden käden ohjelma juutalaistyön seurakunnissamme eri puolilla idän työkenttiä. Mikään muu taho ei tue tätä työtä, ainoastaan Patmosystävät Suomessa.

Kiitos, kun tulet rakentamaan ystävyyden siltaa juutalaisten ajalliseksi ja hengelliseksi elämäksi. Apusi tekee mahdolliseksi evankeliumin julistamisen, seurakuntien ja työkeskusten toiminnan, humanitaarisen avun antamisen - Jumalan omaisuuskansan jäsenien tukemisen diasporassa.

VENÄJÄN JA IVY-MAIDEN SEKÄ ROMANIAN JUUTALAISTYÖN TARPEET AJALLA
MAALISKUU-ELOKUU 2016

Kenttien työkulut:

  • Venäjä 17 040 euroa.
  • Valko-Venäjä 4800 euroa.
  • Moldova ja Transnistria 53 700 euroa.
  • Keski-Aasia 5600 euroa
  • Romania 15 600 euroa.

       YHTEENSÄ 96 740 euroa.

Lasten ja juutalaiseläkeläisten leirit kesällä 2016:

  • Valko-Venäjä: 1700 euroa.
  • Romania: 1100 euroa.
  • Moldova ja Transnistria: 7000 euroa.

Koko budjettitarve kuuden kuukauden ajalta 106 540 euroa

"Sillä tämä avustamispalvelus ei ainoastaan poista pyhien puutteita, vaan käy vieläkin hedelmällisemmäksi Jumalalle annettujen monien kiitosten kautta, kun he, tästä teidän palveluksestanne huomattuaan, kuinka taattu teidän mielenne on, ylistävät Jumalaa siitä, että te näin alistuvaisesti tunnustaudutte Kristuksen evankeliumiin ja näin vilpittömästi olette ruvenneet yhteyteen heidän kanssaan ja kaikkien kanssa. Ja hekin rukoilevat teidän edestänne ja ikävöivät teitä sen ylen runsaan Jumalan armon tähden, joka on teidän osaksenne tullut." (2 Kor. 9:12-14)

Terveisiä patmosystäville Benderin messiaanisesta seurakunnasta.

BENDERIN (TRANSNISTRIA) VIESTI: Shalom rakkaat ystävät, teille ja teidän kodeillenne! Haluamme vieläkin kiittää teitä kaikkia, jotka siunasitte meitä Hanukka-juhlan aikaan niin lasten lahjapaketeilla kuin aikuisten ruokapusseilla. Aivan valtavat kiitokset tästä kaikesta! Palkitkoon Herra teille kaiken satakertaisesti! Meillä on täällä hyvin vaikea poliittinen ja taloudellinen tilanne, joten tämä teidän apunne tuli meille suureen tarpeeseen juuri juhlien aikaan. Saatoimme auttaa omien juutalaistemme lisäksi myös monia aivan uusia suuressa puutteessa eläviä juutalaisperheitä. Heistä useat ovat tahtoneet tutustua meihin paremmin ja ovat alkaneet käydä kokouksissamme. Myös uusia nuoria juutalaisia ja nuoria perheitä on alkanut käydä viime aikoina kokouksissa, joten joukkomme jatkaa kasvamistaan. Olemme joutuneet jakamaan lasten sapattikoulun kahteen ryhmään ja kevään mittaan  uunnittelemme erottaa vielä nuoret omaan ryhmäänsä.

Rakkaudella, Benderin messiaaninen seurakunta.

Lue muiden Patmoksen tukemien messiaanisten seurakuntien terveiset lataamalla koneellesi tästä  RAPORTTI idän juutalaistyöstä (pdf).

 

 

NYT on juutalaistyön aika!

Antamalla omastasi murrat leivästäsi juutalaisten sisariemme ja veljiemme kanssa idässä. Kiitos lahjastasi!

Lahjoita

Valitse summa: