AUTTAJAN KÄDET OLIVAT VÄSYNEET

Jäljellä on tytär Siion yksin. Jesaja. 11:8

Tel Avivissa lahjasi mahdollistivat huumeissa olevan prostituoidun Siionin tyttären auttamisen. Toisella taustalla ei ole auttajaa. Ei lääkettä. Ei ruokaa. Joku ei jaksanut auttaa.


Kuva: All Over Press/Alamy/Eddie Gerald

ISRAELIN NÄLKÄ JA HAAVAT
Patmos IsraelAvun
solidarisuusjulkaisu 2017

Lataa ilmainen pdf tästä

 

SE ALKOI puurimin merkeissä postilla, jonka sait IsraelAvulta. Se oli spontaani lähestymiseni visiolla, jonka sain Herralta Punaisenmeren rannalla.

Lupasin näyn loppuosan Sinulle ennen pesachin pyhää yötä. Tässä tulee koottu puurimista pesachiin postitukseni.

Lataa aineisto koneellesi viereisestä ruudusta.

Paneudu sanomaan. Visio on nyt ehjänä käytössäsi.

JOTKUT OVAT vastanneet pyyntööni. IsraelAvun tililtä on jo kulkenut varoja Israeliin köyhille ruuaksi, lapsille vaatteiksi, ja harhautuneille Siionin tyttärille kokonaisvaltaiseksi pelastukseksi.

Ajalliseksi, mutta rukoilemme – myös aina iankaikkisuuteen kestäväksi uudeksi elämäksi.

Oliko Sinun uhrisi jo mukana ensimmäisissä erissä?

KATSO KUVAA sivun alussa. Yhtä autetaan. Yksi on apua vailla. Kuka väsyi? Vapaaehtoinen katulähetti Tel Avivissa? Vaiko suomalainen rukoileva lahjoittaja, joka ei jaksanut uhrata?

KATSO KELLOA vieressä. Sen osoittimet viittaavat hetkeen, jolloin Jerusalemissa alkaa pääsiäisyö. Maailmankaikkeuden historia muuttui täysin ensimmäisenä pesachina.

Karitsan uhrin kautta luotiin ihme, jolla ei ollut loppua – ei hengellisessä mutta ei myöskään aineellisessa merkityksessä.

Erämaavaelluksen ajan vaatteet ja jalkineet pysyivät kulumattomina, eikä ruokaa puuttunut. Herra ohjasi ja varjeli pesachin kansaa.

Miten surullista, että pakanakristittyjen maailmasta kulkee niin harvoja siltoja tällaisen pääsiäisen ihmeen osallisuuteen.

Pääsiäislammas riitti koko perheelle. Olemme kristittyinä yhtä perhettä Israelin kanssa.

Tunnetko apostolimme sanat Roomalaiskirjeessä (11:11–24)? Perheen siunaus on Sinun.Kun tulet perheesi köyhien keskelle eretz Israelissa, muista Paavalin sanat meille Kristuksessa rikkaiksi tehdyille koskien köyhiä juutalaisia:

”(He) ovatkin sen heille velkaa ... ovat puolestaan velvollisia auttamaan aineellisella hyvällä”
(Rm. 15:22–29).

LEO MELLER

Jumalan Sana Tel Avivin katulähetystyöstä ja Sinun lahjojesi vaikutuksesta Siionin tyttärien hyväksi: ”Iloiten ja riemuiten heitä saatetaan, he tulevat Kuninkaan palatsiin.” PSALMI 45

ONKO ISRAEL EUROSI ARVOINEN? 

TOUKOKUUN 2. päivänä 2017 Israel kiittää Jumalaa ja juhlii 69. itsenäisyyspäiväänsä. Patmospyhiinvaeltajien ryhmä on tuolloin Israelissa. Saamme osallistua Jumalan kansan iloon. Tuolloin puurimista pesachiin -keräyksemme on tilitysvaiheessa. Kuinka moni suomalainen kristitty onnittelee Israelia osoittamalla apunsa kaikkein unohdetuimmille? Miten hengessäsi vastataan ajatukselle ojentaa lahjanasi keräyksessämme 69 euroa hädässä oleville?

Kohde

Kohde: *
Summa: *

Maksajan tiedot

Etunimi:
Sukunimi:
Katuosoite:
Postinumero:
Postitoimipaikka:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Minulle ei vielä tule ilmaista patmospostia, haluan jatkossa postia:
Lahjoittaessasi nimettömänä, lahjoitus kohdistuu lahjoittajarekisteriimme, valitsemaasi kohteeseen ilman yhteystietojasi.

Siirry maksamaan