RADIO PATMOS INTERNATIONAL. ÄÄNESSÄ MEILLÄ JA MAAILMALLA.
SIUNAUS SINUN UHRIESI VARASSA.

SANOMAA - EI AJANVIETETTÄ

Yksikään seurakunta, herätys, kirkko tai muu yhteisö ei osallistu Patmos Lähetyssäätiön rinnalla maksamaan rahtuakaan radiotyön satojen tuhansien eurojen kuluista. Mutta rohkenemme pyytää lahjoitustasi.

 

TÄSSÄ OLEMME jälleen Radio Patmoksen uuden tuotantokauden kynnyksellä. Uusien kaupunkien avausta tapahtuu keväällä. Verkkosivuiltamme löydät taajuustiedot ja muuta teknistä.

ERITYISTÄ RIEMUVUOTTA elämme siinä merkityksessä, että Radio Patmos lähettää pysyvillä taajuuksilla ohjelmaa pitkäaikaisilla luvilla. Ei siis pelkkiä kolmen kuukauden jaksoja, vaan lisääntyvästi pitkäaikaisia lähetinpaikkoja. Emme säästä sen enempää rukoustyötä kuin maallista vaikuttamista saadaksemme juuri sinun alueellesi radiomme kuulumaan - mahdollisimman keskeytymättömästi.

TUOTANTOKAUSIEN ALUSSA olemme vedonneet kuuntelijoihin ja pyytäneet 50€ kertalahjoitusta nimenomaan paikkakunnallisten lähetysolosuhteitten luomiseksi. Näin jälleen nyt keväällä 2017. Mutta myös pitkäaikaisilla paikkakunnilla olemme juoksevien kustannusten verkossa - ja tämä koskee myös nettipalveluja. 1 x 50€? Jumala rakas - vain Sinä voit vaikuttaa tahtomisen ja tekemisen! Vaikuta, jotta patmosääni ei sammu maassa!

RADIO PATMOKSELLA on sanoma syntiselle Suomelle. Sanoma, joka uskottuna katkaisee kirouksen ja antaa tulevaisuuden ja toivon. Lataamme evankeliumin toivoa yötä päivää valittujen julistajien sanomassa suomalaiseen sieluun. Kaikki mediatyö maksaa. Oman Radio Patmos verkoston ylläpitäminen maksaa. Radio Dein ohjelma-aika maksaa huomattavasti euroja.

Tällä sivulla vetoan sinuun: anna omastasi ... sijoita uhrisi siunauksen arkkuun rukoillen, että yhteisvoimin Pyhän Hengen sinetöinnissä saamme julistaa sanomaa - ei ajanvietettä! - kansalaisillemme ja nähdä herätyksen puhkeavan.

Usko tulee kuulemisesta - kuuleminen yksin Herran sanasta. Tällaiseen kylvöön sijoitat oman kylvösi.

Kello on paljon. Yö on lähellä. Jeesuksen Nimessä, kiitos siitä, mitä teet. Nyt.

LEO MELLER

Sata asemaa puskee turhaa

LATAA TÄSTÄ ILMAISEKSI

Uusin värikuvitettu tabloidimme.

 

TIEDOTUKSEN AMMATTILAINEN Jukka Holopainen bloggasi Kauppalehdessä otsikon aiheesta. Holopainen halusi herättää mediaihmiset tajuamaan, ettei populaari väite ”sisältö on kuningas” päde. Sata kanavaa voi puskea esille kukin mielestänsä parhainta mahdollista sisältöä – ja kohdeihminen jää silti koskemattomaksi. Varsinainen kuningas viestinnässä on asiakas – kuuntelija – kosketuksen kohde. On viestitettävä hänen todellisten tarpeittensa ehdoilla.

Radio Patmos International tietää tämän. Tiedämme kuuntelijan todellisimman – jopa ikuisuutta koskettavan – tarpeen – tiedämme, koska ihmisen Luoja on ilmoittanut sen meille Raamatussa. ”Yksi sinulta puuttuu”, Jeesus sanoo ikuisuusihmiselle (Mk. 10:21). Ja meille, joille on uskottu ihmisen auttaminen hänen ykköspuutteessaan, Jeesus sanoo: ”Tarpeellisia on vähän, yksi ainoa” (Lk. 10:42).

Sopiiko sinulle Jeesuksen malli mediatyössä? Sopiiko sinulle yhden asian Radio Patmos – täyden evankeliumin kanava, joka ei tuota ajanvietettä – joka ei puhu tyhjää – mutta vastaa jokaisessa ohjelmassaan ihmisen suurimpaan tarpeeseen: pitää esillä pelastuksen koko sanaa. Sopiiko sinulle esirukoilla työmme puolesta ja täyttää sen taloudellisia tarpeita? Tiedä, että Radio Patmos ei sekunninkaan ajaksi unohda olevansa yhden ainoan asian kanava.

RADIO PATMOS kuuluu, jos on laitteet ja muut tekniikka kohdallaan. Ja jos lähetin pelaa ja studioissa tehdään ohjelmia ja jos jos… Näin ajattelevat jotkut. Ja kuuntelevat. Jotkut ovat tietoisia siitä, että Radio Patmos on lähetysprojekti, jonka tottelevat kristityt pitävät äänessä. Radio Patmoksen päivittäinen ohjelmisto tuottaa laskuja. Jotkut maksettavat laahaavat perässä. Tunnetko hengessäsi uhrivastuuta radiostamme lähellä ja lähetyskentillä?  – LEO MELLER

Olisiko 50€ sinulle mahdollista juuri nyt?

MAKSAMALLA RPI:N VAPAAEHTOISEN ”KUUNTELIJA-LUPAMAKSUN” 50€ OSALLISTUT SINUN ASEMASI / INTERNETIN / LÄHETYKSEN KUSTANNUKSIIN SEKÄ GLOBAALIIN SIUNAUSKYLVÖÖN.

Kohde

Kohde: *
Summa: *

Maksajan tiedot

Etunimi:
Sukunimi:
Katuosoite:
Postinumero:
Postitoimipaikka:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Minulle ei vielä tule ilmaista patmospostia, haluan jatkossa postia:
Lahjoittaessasi nimettömänä, lahjoitus kohdistuu lahjoittajarekisteriimme, valitsemaasi kohteeseen ilman yhteystietojasi.

Siirry maksamaan