Tarvitsemme apuasi!

Eilen alkanut postilakko koskee koko maan paperiposti liikennettä. Lujimmin lakko puree Patmos Lähetyssäätiön työhön siten, että emme lakon aikana saa ystäville perille Patmos-työstä kertovia julkaisujamme kirjeitse ja lähetyskenttien tarpeet jäävät täyttymättä ilman ystävien tukea. Julkisuudessa on jopa kerrottu, että osa kirjepostista saattaa tulla perille vasta ensi vuoden puolella!

Emme edes uskalla ajatella kuinka isoa vahinkoa lakko pitkittyessään voi saada aikaan niillä kentillä, jotka Jumala on meille uskonut. Israelille, kummilapsille, Operaatio Joulun Lapselle, Radio Patmokselle jne.

Patmos Lähetyssäätiö on uskonlähetys. Tuki patmoskentille tulee valtaosaltaan yksityisiltä työn esirukoilevilta tukijoilta ja ystäviltä. Eilen alkanut työtaistelu vaikeuttaa merkittävästi kenttiemme tarpeiden esillä pitämistä. Tänä aikana lukuisilla kentillämme tarvitaan taloudellista tukea, emmekä pysty välittämään ajankohtaisesti ystävillemme niistä normaalisti tietoa postitse lähetettävien julkaisujemme välityksellä.

Lakonkin aikana rakkaudenlahjasi saavuttaa ja täyttää tarpeet, kun annat lahjasi nettisivujemme kautta haluamaasi kohteeseen tai verkkopankin kautta vaikka kiireisimmän tarpeen lyhytviitteellä (79002).

Tai jos sinulla aiemmin saamasi kirjepostin myötä tulleita käyttämättä jääneitä tilisiirtokortteja, voit käyttää niitä asioidessasi pankissa.

Kuljetaan yhdessä Israelin rinnalla, siunataan juutalaisia, pidetään huolta meille uskotuista lapsista, viedään Joulun Lapsi paketit Romaniaan ja pidetään Radio Patmos äänessä 24 tuntia vuorokaudessa.

Tarvitsemme apuasi, jotta lähetyksen tarpeet täyttyvät ja kukaan ei jää ilman!

Mikään ei onneksi voi pysäyttää esirukouksia. Kiitos, kun rukoilet. Voit lukea työstämme netistä (www.patmos.fi) ja kuunnella Radio Patmoksen kautta lähetyskenttien ajankohtaisia kuulumisia.

Pasi Turunen
Toiminnanjohtaja

Anna rakkaudenlahjasi

Lahjoita: Kiireisin tarve

Valitse summa: