Radio Patmos kuuluu. Vai kuuluuko?

”En enään halua olla ilman Radio Patmosta.”; ”Kuuntelen joka päivä. Sydämen saa syttymään se aito veren evankeliumi ja hengelliset laulut, joissa kerrotaan Raamatun tapahtumista, ilosta, kiitoksesta, omaan itseensä tuijottamisen sijaan!”; "Suomi Rukoilee on paras!"; ”Kiitos siitä aikamme oikeasta tiedosta, joita suurin osa muista medioista ei tarjoa! Siunausta teille kaikille.”; ”Tärkeitä uutisia ja rukousaiheita sekä ihanat laulut.”; ”Kiitos, että olette olemassa, suurin kiitos kuitenkin taivaan Isälle. Olkaa siunatut”.

YLLÄ POIMINTOJA PALAUTTEISTA, jotka kertovat Radio Patmoksen merkityksestä. Kanavan tarjontaa, sen ajankohtaisuutta, raamattuopetusta ja musiikkia, arvostetaan. Aseman annissa kuuluu hyvän paimenen ääni, joka etsii kadonneita, tuo eksyneet takaisin, sitoo haavoittuneita, vahvistaa heikkoja (Hes. 34:15-16). 

Lokakuun alusta 1.10 Radio Patmos tavoittaa välikaikaisten ja pysyvien taajuuksien myötä jälleen lähes 5 miljoonaa suomalaista potentiaalisesti vuoden 2019 loppuun saakka.

Radio Patmosta ei tehdä rahan tähden. Muutoihan myisimme ohjelma- ja mainosaikaa. emme myy. Meille kyse on missiosta, näystä, joka on meille annettu koskien maatamme ja sen tavoittamista Jumalan sanalla. Emme saa mitään rahallista tukea miltään kirkkokunnalta tai yhdistykseltä tai yhteistyökumppanilta.

Me haluamme palvella Sinua. Radio Patmos on kirjaimellisesti kuuntelijoittensa kanava, joka pysyy ja kuuluu jos kuuntelijat niin haluavat.

Lue tuoreesta Radio Patmos -erityisjulkaisustamme tämän sivun lopusta mistä on kyse aina maailman ääriä myöten ja minkälainen taloudellinen haaste on aseman päivittäinen toiminta.

Ajattele, että jokainen puolituntia, jonka Radio Patmos kuuluu radiostasi, maksaa 49 euroa ja tunti 98 euroa.

Sinä pidät rakkaudenlahjallasi Radio Patmoksen äänessä tunnista toiseen. Sielujen hyväksi. Sinun ja toisten. Jumalan evankeliumin totuuden tähden. 

Haluatko, että Radio Patmos kuuluu? Mitä vastaat?

KYLLÄ, haluan Radio Patmoksen kuuluvan jatkossakin.
En halua olla ilman Radio Patmosta.

Lahjoita: Radio Patmos / Radio Patmos International

Valitse summa:

 

Lue tästä lisää: