30 miljoonaa ristiä 

Legendaarinen lähetyspioneeri Päivö Parviainen kertoi, miten hautausmaa-arkkitehti Ilmari Wirkkala oli maininnut hänelle Suomessa olevan 30 miljoonaa ristiä hautausmaat ja muut paikat yhteen laskien.

”Ristit ovat tyhjiä toisin kuin katolisissa ja ortodoksisissa maissa. Henkivaltojen täytyy todeta, että Suomen niemi on ristillä merkittyä Ylösnousseen Kristuksen leimaamaa aluetta.”

Radio Patmos on näkymme mukaisesti Jumalan antama mahdollisuus herättää Jumalan valitsemaa osaa kansastamme. Olemme sijoittaneet uskossa suuren euromäärän radiotyöhön 1.3.–31.5.2019 väliseksi ajaksi, jolloin 4,9 miljoonaa suomalaista on radiosanomamme potentiaalisia kuulijoita. Rukoile tämän kylvötyön puolesta! Mahdollisuuksiesi mukaan anna korkein mahdollinen uhrisi kulujen maksamiseksi!

 

OLEN kahden viimeisen tunnin aikana suorittanut viimeiset oikoluvut ja korjaukset yllä olevaan tabloid-lehteen.

Aloitin tällaisten infovetoomustekstien kirjoittamisen ja julkaisemisen juhannuksena 1971. Minulla
on jäljellä museokappaleena tuolloin kirjoittamani kirje. Sen yläriveillä mainitsen kirjeen lähtevän
postissa 211 patmostyön tukijalle. Tuolla pienellä esirukoilevalla lahjoittajajoukolla alkoi patmostyö
Israelissa ja kautta maailman.

Tuon kirjeen jälkeen olen kaikkiaan 48 vuoden aikana kirjoittanut miljoonia sanoja patmosystäville jakaen niin mahdollisuuksien kuin tarpeittenkin tiedot heidän kanssansa. Jokaisen postituksen jälkeen olen tuskaillut Herrani edessä kysellen, olenko ”uskollinen ja viisas palvelija, jonka hänen herransa on asettanut pitämään huolta palvelusväestään ... ajallaan” (MT 24:45).

ERIKOISEN ahtaalla olen ollut tänä yönä. Nyt minulla on vielä mahdollisuus poistaa sivuja tästä lehdestä ja valmistaa uusia tilalle – jotta viesti menisi perille Sinun sisimpääsi. Toki tiedän, että Herra yksin vaikuttaa tahtomisen ja tekemisen. Tiedän kuitenkin myös, että Herra Jeesus Kristus käyttää välineitä teoissaan. Olenko saanut valmistaa lehden, joka kertoo 1) Suomen etsikkoajasta ja Sinun vaikuttamisen mahdollisuuksistasi ja 2) tuo esille Radio Patmoksen olemassaolon taloudellisen veitsen terällä.

Radio Patmos on 1.3.– 31.5.2019 täyden valtakunnallisen vaikuttamisen radio.

Sanoma otsikolla SUOMI2019 – KAHDEN RISTIN ALLA on potentiaalisesti 4,9 MILJOONAN
suomalaisen kuultavissa.

En kuvittele Radio Patmoksen koskaan enää valitsevan näin suurta taloudellista riskiä - mutta JUURI NYT emme rohkene perääntyä. Sanoma, joka on tässä lehdessä, on radioitava kaikille, jotka Jumalan Henki valitsee kuulijoiksi.

Tulen näine sanoineni eteesi ja kysyn, voitko Sinä jakaa eräitten toisten kanssa taloudellisen
hätätilanteemme haasteen. Antamalla lahjan Radio Patmoksen elämäksi – ja suomalaisten ja
Suomen pelastukseksi!

LUOVUTAN tämän lehden kirjapainoon. En kuitenkaan koe, että työ on tehty – jään valvomaan
työhuoneeni rukouskulmaan. Nyt on rukoustyön huippuhetki. Rukoilen, että Pyhä Henki puhuu Sinulle Suomen hädästä ja voitelet Radio Patmoksen profeetalliseen julistustehtävään.

Veljesi vaivassa ja valtakunnassa,

Leo Meller

Anna lahjasi Radio Patmoksen työlle

Lahjoita: Radio Patmos / Radio Patmos International

Valitse summa: