Me uskomme!

Nämä patmoskentät tällä sivulla odottavat 5 leivän ja 2 kalan ihmettä patmoskansan uskon tekona. Sinultakin!

Jumalan juutalaiset hajotuksessa

Ennen kuin työtä nimeltä Patmos oli virallisesti olemassa, mission varhainen näkijä Ensio Lehtonen keräsi jo Israelin itsenäisyyssodan edellä suomalaisten kristittyjen tuolloin vähäisiä anteja ja toimitti niitä sekä silloiseen Palestiinaan että Baltian maihin. Jumalan omaisuuskansa ja sen ajalliset ja hengelliset tarpeet ovat edelleen patmosvision ykköskohde.

Idän juutalaisdiasporassa tehtävä työ kaipaa tukeasi. Neljän kuukauden tarve yhteensä 73 809 euroa.

Patmoslähetti moldovalaisen juutalaisen leskivaimon kotona diakoniakäynnillä. Moldovassa tällä hetkellä 179 000 katulasta. Kuka auttaa?

 

Etiopian kokonaisapu

Etiopia on Israelin jälkeen vanhimpia työkohteita. Historiallisesti Etiopian hoviherra oli ensimmäisiä pakanakäännynnäisiä. Filippuksen askelissa olemme kulkeneet Etiopiaan julistaen ja hoitaen. Raamattulevitys ja humanitaarinen avustustyö sijoittuivat Etiopiaan jo marxilaisen hallinnon päivinä. Olemme syvästi sekä sydänten että ajallisen elämän maaperissä.

EtiopianApu kaipaa tukeasi. Neljän kuukauden tarve sekä humanitaarisissa että hengellisissä työmuodoissa yhteensä 41 592 euroa.

EtiopianAvun kohteina ovat mm. katulapsikodit ja Lokken koulu. Merkittävä on myös kyläterveys- ja kasvatusohjelma. Ja julistamme Kristusta!

 

Pakolaisapu Raamatun maissa

Suomessa ei ole kansalaista, joka ei tiedostaisi Lähi-idän kriisien inhimillisen tuskan ja toivottomuuden kasvoja – näitä näkee omilla kaduillamme. Kristilliset kirkot ja uskonlähetykset tekevät uupumatonta työtä Raamatun maissa – inhimillisiä sen enempää kuin taloudellisiakaan resursseja ei ole läheskään riittävästi. Patmos työskentelee raamatullista kristillisyyttä edustavien kirkkojen ja uskonlähetysten yhteydessä.

PakolaisApu kaipaa tukeasi. Neljän kuukauden tarve lähes 50 000 euroa.

Pelkästään luoteisessa Syyriassa pakolaisten määrä on noussut 250 000 ihmiseen. Heidän auttamisensa alkaa silti yhdestä ensimmäisestä - sinunko uhrillasi?

 

Jerusalemin kristillinen lähetys

JEO-mission päämaja on Beetlehemissä. Sieltä ohjataan monipuolista evankelioimis-, raamattulevitys- ja humanitaarista työtä lähinnä Pyhän maan arabiasutuksissa.

JEO on kompromissivapaa täyden evankeliumin missio. Neljän kuukauden tarve eri työmuodoissaon yhteensä 40 400 euroa.

 

Raamatunkäännöstyö

Evankeliumia julistetaan suljetuissa kansoissakin – mutta mitä julistamisen jälkeen? Onko Jumalan Sanaa? Patmos tukee raamatunkäännöstyötä mm. Moskovan Kansainvälisen Raamattuinstituutin ja Marja Kartanon työn muodoissa.

Neljän kuukauden tarve raamattutyössä 20 360 euroa.

 

Radio Patmos & International

Huhtikuun 2020 alusta Radio Patmos saavuttaa jälleen maksimimäärän suomalaisia – miljoonat ovat radion ulottuvilla Suomen niemellä. Radiotyö maksaa – mutta pirstomalla kokonaiskulut yhden potentiaalisen kuulijan kohdalle radiotyö on edullisinta sielujen voittamista. Radio Patmos International saavuttaa mm. Afganistanin.

Neljän kuukauden tarve 296 000 euroa.

 

Antamalla omastasi tämän hetken kiireisimpään tarpeeseen osallistut tällä sivulla esitettyjen ja noin kymmenen muun kutsumuksemme ylläpitoon. Kiitos uhristasi!

Lahjoita: Kiireisin tarve

Valitse summa:
 

Lähetystoimisto on vuoden alun selvityksissä tehnyt ensimmäisen rinnastuksen kenttäbudjettien ja projektitarpeitten sekä näihin kohdistuvien lahjoitustukien tasapainosta.

92 743 €

Pyydän, lue tarkasti ... kuunnellen, mitä Pyhä Henki puhuu Sinussa.

Helmikuun viimeisenä arkipäivänä 2020 Patmos Lähetyssäätiö oli lahjoitustuloissa 92 743 euroa jäljessä edellisen vuoden tuloja.

Jälkeenjääneisyys edellisen vuoden lahjoituksista on ollut vallitseva tilanne vuoden 2020 alusta.

Vaje kasvaa päivästä päivään.

Ajattele, miten monta kohtaamista Jeesusta tarvitsevan ja Mestarin kesken raukeaa tyhjiin – koska mahdollisuuksien järjestäminen käden kosketukseen maksaa varoja – ja puuttuvien eurojen määrä kasvaa joka ainoa vuorokausi vuonna 2020.

Viimeksi kuluneitten 13 kuukauden ajalta tämä on kaikkein vakavin pyyntö patmoskansalle.

Pienikin korotus tavanomaisissa lahjoituksissa saattaisi olla silta Jeesuksen käden kosketuksen kokemiseen nyt ulkopuolelle jäämisen vaarassa olevalle sielulle.

Tällä sivulla edelleen suoraan rukousalttarillesi sanoilla ja kuvilla kuusi kiireisintä tarvetta, jotka kaikkein ensimmäiseksi tarvitsevat esirukoustasi.

Todella: rukoustyösi on ensimmäinen tarve!

Toiseksi nämä kohteet tarvitsevat niitä, jotka Jumalan mahdollisuuksin varustettuina voivat rahalahjallansa olla osa rukousvastausta.

LEO MELLER

Lue lisää: