Uskomme saaneemme näyn Herralta Jeesukselta Kristukselta. Ei mitään ulkoraamatullista karismaharhaa. Olemme vain syvälukeneet, mitä kaksituhatta vuotta sitten kirjoitettiin yhteiseen Raamattuun – ja uskomme kirjoitetun. Jumalalla on pankki. Patmos pyytää olla sen yksi etäkonttori. Oletko sinä korkoa nostava sijoittaja-asiakas?

TIETOISKU HPL-PANKISTA

TAMMIKUUN 2020 toisena sunnuntaina jättäydyin pois seurakunnan jumalanpalveluksesta. Kaipasin Herran Pyhän Ehtoollisen osallisuuteen. Kuitenkin hengessäni oleva, koko ajan kasvava taakka sai minut vetäytymään sunnuntaiautioon toimistooni. Tiesin Herralla olevan asiaa ja olin päättänyt viipyä edessänsä, kunnes taivas koskettaa.

ENSIKSI hengessäni väreilivät katkeamattomana ääninauhana sanat PIENET LAPSET OVAT MINUN. En nähnyt mitään yliluonnollista näkyä, mutta muistin evankeliumin tilanteen: Jeesuksen avoin syli lapsille. Muistin Hänen sanansa:

Sallikaa lasten tulla minun luokseni älkääkä estäkö heitä, sillä heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta.

En suunnitellut – en edes kirkkaasti ajatellutkaan seuraavia hetkiä – jouduin vain toteamaan olevani rukouksen tilassa ja lausuvani: Lasten Ystävä Jeesus: onko jotakin tuoretta, jota Patmoksessa saamme tehdä johdattaaksemme maailman lapsia Sinun syliisi?

Uskallan sanoa: sain henkeeni neljä sanaa: HAAVOITTUVIEN PIENTEN LASTEN PANKKI (HPLP) tiedostaen, että tämä toiminto olisi avattava vuoden 2020 alussa LastenApumme piiriin.

Pyydä rukouksessa Pyhää Henkeä valmistamaan sinun sisimpäsi ottamaan vastaan mahdollisuus ryhtyä HPL-pankin tallettajaksi. 

Lue tuoreesta julkaisustamme miten Haavoittuneiden pienten laste pankki toimii elämän puolesta LastenApumme eri kentillä.

LEO MELLER

 

HAAVOITTUVIEN PIENTEN LASTEN PANKKI  

Hän on pieni lapsi. Häntä on haavoitettu. Hän tarvitsee HPL-pankin mahdollisuuksia! Mutta entäs jos pankki on vailla varoja? Lapset tarvitsevat apuasi. Lahjasi on talletus heidän elämäänsä. 

Kiitos kun olet mukana auttamassa Patmoksen LastenAvun kenttien lapsia!

Lahjoita: Haavoittuvien pienten lasten pankki (LastenApu)

Valitse summa:
 

Lue tästä lehdestä Haavoittuvien pienten lasten pelastusavusta: