Patmoksen leipähuoneaktio 2020 jatkuu tammikuussa - Vielä ehdit!

Sinun joulusi tuli Jumalan ajalla. Sait Jeesuksen. Olisiko heidän aikansa nyt? Idän kristikunta vietti jouluansa tammikuussa. Vastaa heidän kaipaukseensa ja avaa ovi leipähuoneeseen. Jumala antoi meille näyn Leivän huoneesta. Lue mitä se merkitsee. Ole osa leipähuoneen ihmettä. Voitetaan tuhannet taivaaseen!

JEESUS OTTI LEIVÄN

Alussa oli Beetlehem, jossa taivaallinen leipä syntyi ihmisenä maailmaamme. Galilean vuorella Herra otti leivät, ja kiitti ja jakeli (Joh. 6:11). Leivät – monikossa!

Beetlehem – leivän huone – on monistunut ristin ja helluntain jälkeen. Se löytyy jokaisesta ihmisestä, jonka elämään on annettu taivaasta tullut elämän leipä: meidät on ravittu pelastuksella ja meillä on mitä toiset saavat syödä nälkäänsä.

Vai – onko meillä?

Alkaen pyhien kirjoitusten Beetlehemistä maailma huutaa nälästä. Ole sinä tarjolle pistetty elämän leipä – Jeesuksen jaettavana niin kuin Galileassa kerran.

Anna omastasi ja rakenna paikallisia Leivän huoneita sinne, missä nälkä on suurimmillaan, missä Elämän leipä on harvinainen.

Onko 40-55 € liikaa?

NÄMÄ eurot tulevat sinua kohti uuden julkaisumme sivuilla, jota pääset lukemaan tämän sivun lopustaSumma ei ole tyhjästä temmattu eikä se ole väkisin pakotettu ilmaisu. Se on todellinen luku – viimeisellä tuomiollakin se tunnetaan lukuna, joka liittyy idän joulun 2020 aikakirjoihin. Joulun Jeesus on antanut meille juuri nyt mahtavat mahdollisuudet tehdä vähällä paljon.

Lähetystoimistolle on ilmoitettu, että jokaisella otsikon summaa vastaavalla lahjoituksella voidaan kylvää ja myös jatkoniittää ihmiselämää taivaaseen saakka. Kiitos, kun sinä voit huomioida nämä luvut ja kysyä Pyhältä Hengeltä. 

Muista erityisellä lahjallasi toisen joulun kampanjaamme. Sinun uhrillasi syödään pelastuksen leipää ja juodaan elämän vettä. Siksi: kiitos rakkauden lahjastasi ennakkoon.

LEO MELLER 

LYHYESTI: Näin lahjasi auttaa - Tätä on Patmoksen leiphuoneaktio:

Beetlehemin leivän talosta maailmamme ääriin

Beetlehemin perheet tarvitsevat leipää ja tukea

Vuonna 1989 perustettu Jerusalem Evangelistic Outreach, JEO, on Patmoksen säännöllisesti tukema työ Jerusalemissa ja Beetlehemissä. Työ tavoittaa Beetlehemin ja lähikylien perheitä evankeliumilla ja humanitaarisella avulla. Koululaisille jaetaan evankeliumia kirjallisuuden muodossa. Joulusta loppiaiseen on erityinen jouluprojekti, jossa 300 perheelle annetaan ruoka-apua, lämmittimiä ja evankeliumia sekä kutsutaan heitä jouluaterialle Connect -kahvilaan.

Pohjois-Irakin pakolaiset

Tuki Libanonin Allianssikirkon ja pastori Sami Dagherin, Samaritan’s Purse ja Caritas -järjestöjen kautta. Humanitaarista apua ja srk-työtä. Diktaattori Saddam Husseinin viimeisinä hetkinä Patmos oli rakentamassa Bagdadiin evankelista kirkkoa, jossa tänäänkin vaikuttaa elävä, kasvava seurakunta.

Juutalaiset kaupungeissa ja vuorilla Silkkitiellä ja Transnistriassa

Keski-Aasian juutalaiset elävät pienenä vähemmistönä miljoonien muslimien keskellä, monin tavoin ahtaalle ajettuina. Toimeentulon vaikeus on arkipäivää. Talviapuna mahdollisimman monelle juutalaiselle 70 EURON lämmityskustannuksissa avustaminen merkitsee yhden kuukauden lämmitystä heidän koteihinsa. Transnistrian juutalaiset, erityisesti vanhukset kamppailevat toimeentulonsa kanssa. Joka kuukausi on päätettävä, käyttääkö vähäisen eläkerahansa lääkkeisiin, lämmitykseen vaiko ruokaan. Patmoksen juutalaistyön kautta annamme ruoka-apua vaikeimpiin talven kuukausiin. Kristityillä on joulunsa - juutalaisilla ystävillämme hanukka.

 

Etiopian majaperheillekin kuuluu terveys ja oppiminen

Lokken kyläyhteisöön kuuluu 21 632 ihmistä, joista lapsia on 3447. Patmos Lähetyssäätiön Etiopianavun koulussa opiskelee 300 iältään 4-16-vuotiasta lasta ja nuorta. Vaikean yhteiskunnalis-taloudellisen tilanteen tähden lapsilla on hoitamattomia mutta hoitoa vaativia sairauksia. Patmoksen terveysohjelma Lokken kyläyhteisössä alkaa talvella 2020 ja tuo perheille opetusta perusterveyteen liittyvistä asioista. Ohjelman yhteydessä jaetaan myös ruoka-apua ja siemenviljaa köyhille perheille. Kaikki tämä ja paljon muuta patmosapua säteilee kohteisiinsa Beetlehemin ruokaihmeen nimissä.

Lahjallasi avaat oven leivän taloon. 

Lahjoita: Leipähuoneaktio 2020

Valitse summa:
 

Leipähuoneaktiosta voit lukea lähemmin oheisesta julkaisusta.