Onko nyt Jumalan puheenvuoro?

Koko Suomi kuunteli henkeään pidätellen ministereiden tiedotustilaisuutta. Mitä sanottavaa heillä oli? Koronavirus. Valmiuslaki. Poikkeustila. Pysykää kotona. Ministerit ovat puhuneet.

Olisiko nyt aika kuulla, mitä Jumala puhuu?

Radio Patmos - toivon ääni tällaista aikaa varten!

"Saman päivänä, viikon ensimmäisenä, opetuslapset olivat illalla koolla lukittujen ovien takana juutalaisten pelosta. Silloin Jeesus tuli, astui heidän keskelleen ja sanoi: 'Rauha teille!'" Joh. 20:19

Kiitos Jumalalle, on Radio Patmos! Tilanteessa, jossa ihmisten on jäätävä lukittujen ovien taakse pelossa ja ahdistuksessa, meillä on sanoma. Jeesus tulee radioaaltoja myöten lukittujen ovien läpi julistamaan rauhaa ihmisten elämään. Onko Jumala antanut meille Radio Patmoksen juuri tätä aikaa varten, jotta julistaisimme evankeliumia, toisimme toivoa ja lohtua Jumalan sanasta?

Jumalan ajoitus on ihmeellinen. Tätä kirjoittaessa sain sähköpostin Patmoksen hallintojohtaja Pekka Haapasaarelta: "Tänään, juuri tänään, Digita lähetti sopimuksen allekirjoitettavaksi kahdestatoista uudesta lyhytaikaisesta kuuluvuusalueesta: Hausjärvi, Helsinki, Lahti, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kouvula, Lappeenranta, Seinäjoki (Lapua), Porvoo, Rovaniemi ja Tampere."

Nämä lyhytaikaiset taajuudet tulevat olemassa olevien 15 pysyvän taajuuden rinnalle.

Olemme ison kysymyksen edessä. Riittääkö uskomme ja rohkeutemme tilanteessa, jossa arvostettu Kauppalehtikin (18.3.2020) toteaa: ”Olemme totaalisen tuhon kynnyksellä, Jumala meitä auttakoon.” Maallinen järki sanoo, että ainoa keinoa on, että nyt on leikattava kuluista kunnolla ja syvältä. Mutta mitä sanoo Jumala ja Hänen ystävänsä?

Jokainen kaupunki maksaa keskimäärin 4000 EUROA kuukaudessa. Jos jokainen tämän viestin vastaanottaja antaisi 50 EUROA kolmen kuukauden ajan tai kerralla 150 EUROA, uskaltaisimme allekirjoittaa sopimuksen. Lahjoittamalla 50 euroa nyt heti kerrot meille, että otat haasteen vastaan.

Jos 50 euroa tuntuu liian suurelta summalta, anna mitä voit, merkiksi siitä, että olet mukana ja lupaat rukoilla budjetin täyttymiseksi.

Rohkenemme pyytää Sinulta poikkeustilan rakkaudenlahjaa: Anna Radio Patmoksen tuoda Jumalan sana suomalaisten koteihin juuri nyt.

Jos annat rakkaudenlahjasi tilisiirrolla pankissa käytä Radio Patmos / Radio Patmos International lyhytviitettä 77020. Lahjoittaessasi Patmoksen netissä et tarvitse lyhytviitettä.

Sydämellinen kiitos. Yhdessä olemme Patmos.

Leo Meller
Päätoimittaja
Radio Patmos

PS: Radio Patmos uskoo ihmeisiin ja tarvitsee ihmeen. Jos sinulla on mahdollisuus lahjoittaa oman kuuluvuusalueesi yhden kuukauden kulut (4000€), se on enemmän kuin tervetullutta. Ota yhteys Patmoksen hallintojohtajaan pekka.haapasaari (at) patmos.fi tai soita 0293 400 500.

Anna rakkaudenlahjasi

Lahjoita: Radio Patmos / Radio Patmos International

Valitse summa: