Friendship First kurssi 9.5. -13.6.2017 valmentaa tavallisia kristittyjä kohtaamaan tavallisia muslimeja ystävyyden kautta, itsevarmuudella ja taidolla. Friendship First auttaa ja ohjaa kertomaan suurimmasta rakkaudesta, Jeesuksesta Kristuksesta. Kurssi on tarkoitettu koko seurakunnalle, eikä vaadi erityisosaamista. Kurssi rakentuu kuudesta eri näkökulmasta, jotka auttavat tavallisia kristittyjä kohtaamaan tavallisia muslimeja.

Kurssin tavoite on:

  • varustaa kohtaamaan muslimilähimmäisiämme positiivisella asenteella.
  • hälventää ennakkoluuloja tuntematonta kohtaan.
  • tarjota perustietoa islamin uskosta ja kulttuurista.
  • antaa itsevarmuutta rakentaa uusia ystävyyssuhteita muslimien kanssa.

Kurssin sisältö on:

  1. Islam ja muslimit
  2. Muslimien arvot ja kulttuuri
  3. Muslimiystävämme
  4. Hyvä uutinen muslimiystävillemme
  5. Kuinka olla todistuksena
  6. Seuraava askel

Kurssi järjestetään SUOMEKSI. Kurssimateriaaliin kuuluvat videot ovat tekstitetty suomeksi ja jokaiselle osallistujalle tarjottava harjoituskirja on kokonaan suomeksi.

friendship first -kurssi
Patmostalolla, Pajuniityntie 1, Helsinki.

Kurssi järjestetään kuutena iltana tiistaisin alkaen 9.5. klo 18.00-20.00 ja päättyen 13.6.

Kurssin HINTA ON 30€. Hintaan sisältyy opetuksen lisäksi jokaiselle osallistujalle kurssimateriaalina jaettava harjoituskirja suomeksi.

Ohjaajana pastori TIMO KESKITALO Keskitalo. Ilmoittautumiset 3.5. mennessä kurssisihteeri Raili Vilhuselle: raili.vilhunen (at) patmos.fi tai puh: 09-85674988.

Kurssin tarjoaa Patmos Lähetyssäätiö.

 


Friendship First-kurssi on alunperin kehitetty Englannissa Interserve-järjestön toimesta. Suomalaisen version on tuottanut Operaatio Mobilisaatio Ry ja sillä on yksinoikeus kurssimateriaalin käyttämiseen. Kursseja järjestää pääasiassa Operaatio Mobilisaatio Ry.