Testamentin tekeminen saattaa tuntua vieraalta ja kaukaiselta ajatukselta. Moni ei tule ajatelleeksikaan testamentin tekemisen tarpeellisuutta ja se saattaa jäädä tekemättä. Jos näin tapahtuu ja lähisukulaisia ei ole, omaisuus menee valtiolle. Testamentti on vahva tahdon ilmaisu sille, miten haluaa omaisuuttaan käytettävän kuoleman jälkeen. Kun teet testamentin annat jälkipolville selkeät ohjeet omaisuutesi jakamisesta ja takaat samalla henkilökohtaisen tahtosi toteutumisen. Jos tahdot voit testamentilla jättää omaisuutesi tai osan siitä lähetystyön hyväksi.

Aarteita taivaseen

Rovasti Matti Vuolanne

"Siitä on vuosikymmeniä aikaa, kun lähetystyön hyväksi pidetyssä taidemyynti-näyttelyssä kävivät säännöllisesti taidetta ostamassa, uskovat sisarukset... "

Lue koko juttu tästä

Sydäntä lähellä

Patmosystävä Kalevi Perälä

"Vuosittain yli 20 milj euroa  jää valtiolle, kun testamenttia ei ole tehty. Olisi parempi, että omaisuus jäisi siunaamaan sellaista kohdetta, joka on omaa sydäntä lähellä."

 Lue koko juttu tästä

 PATMOS LÄHETYSSÄÄTIÖ
  on vuonna 1971 perustettu täysin suomalaisin lahjoitusvaroin toimiva lähetys- ja avustusjärjestö. Tällä hetkellä patmostyö tavoittaa apua ja evankeliumia tarvitsevat 24 maassa, neljällä mantereella. Patmos on uskonvarainen lähetysjärjestö, jonka rahoitus tulee lähes kokonaisuudessaan yksityisten ihmisten lahjoituksina. Olemme hyvin  kiitollisia jokaisesta testamenttilahjoituksesta, olipa se kuinka  pieni tai suuri tahansa. Jokainen lahjoitettu testamentti lisää merkittävästi mahdollisuuksiamme tehdä lähetystyötä."Patmos Lähetyssäätiön sisällyttäminen testamenttiisi on iso päätös ja siksi haluammekin,
että Sinulle jää päätöksestä varma olo ja hyvä mieli.
"
Pekka Haapasaari, Patmos Lähetyssäätiön talousjohtaja


Sitoudumme seuraaviin asioihin:                         

  • Testamentin tekeminen on sinun ja Patmos Lähetyssäätiön välinen asia. Pidämme tiedon ehdottoman luottamuksellisena.
  • Voit milloin tahansa muuttaa päätöksesi testamenttilahjoituksen antamisesta Patmos Lähetyssäätiölle.
  • Käytämme lahjoituksesi tahtosi mukaisesti mahdollisimman kustannustehokkaasti niin, että sillä on mahdollisimman suuri vaikutus Jumalan valtakunnan asialle.
  • Sitoudumme pitämään hallintokulumme pienenä.
  • Hoidamme testamenttilahjoituksesi, olipa se minkä laatuinen ja suuruinen tahansa, huolella, hienonvaraisuudella ja kunnioituksella.

Ota yhteyttä

Miksi testamentti?

Testamenttimalleja

Mikä on Hyvä testamentti -kampanja?

Tutustu Patmokseen.

Varojen käyttö ja seuranta