Tule kummiksi!

Lastenapumme kohteissa tarvitaan uusia sitoutuneita kummeja lapsille, jotka ovat erityisen haavoittuvassa asemassa ja tarvitsevat ruokaa nälkäänsä, hoitoa sairauksiinsa, mahdollisuuden kouluun ja turvallisen lapsuuden.

Valitse kummiapusi kohde alla olevista kuudesta maakohteistamme ja ryhdy kummiksi. Voit myös soittaa lähetystoimistoomme 0293 400 500. Lue kummiavun merkityksestä 10-vuotiaan Dragostinan elämässä.

Kummilapsityö

Kummiohjelmia on yhteensä yhdeksän ja kummikohteet sijaitsevat kuudessa eri maassa. Voit valita ilmoittautuessasi kummiohjelman kohteen tai antaa meidän tehdä valinnan puolestasi ja siten kohdentaa kummiapusi sinne, missä on eniten tarvetta.

Kummimaksu on 300 €/vuosi (vain 0,82 € / pv). Vuosimaksun voit maksaa kerralla tai sinulle sopivissa erissä (esim. 25€/kk).

Kummina sitoudut vähintään vuodeksi kummitukeen sekä rukoilemaan kummilastesi puolesta. Kummikohteissa järjestetään lapsille joulujuhla lahjoineen. Toivomme 10 €:n vapaaehtoista joulurahaa kummi/kummikohde. Kummiuden voi aloittaa missä tahansa vaiheessa vuotta.

Kummiksi ilmoittautumisen jälkeen lähetämme sinulle tervetulokirjeen, missä kerromme kummiavun periaatteet ja saat henkilökohtaisen maksuviitteen. Kummilasten elämästä lastenavun kohteissamme voit lukea Patmoslapset –lehdessä ja lastenavun sivulta sekä postituksissamme.

Patmoksen kummityön teesit

  • Kunnioitamme lasten oikeutta hyvään lapsuuteen ja pyrimme kummiohjelman kautta parantamaan heidän olosuhteitaan eri maissa
  • Kummikohteissa olevat lapset ovat iältään 0-18-vuotiaita
  • Autamme aina kokonaista lapsiryhmää – lastenkodeissa, sairaalaosastoilla, koululuokissa tai katulapsikodeissa
  • Teemme yhteistyötä kansallisten ja kansainvälisten järjestöjen sekä seurakuntien kanssa
  • Kummiohjelmia valvotaan sekä kenttävastuussa olevien työntekijöittemme että kentillä olevien lähettien toimesta
  • Teemme lastenavun kummiohjelmien työtä samalla tavalla kuin kaikkea työtämme: rukouksella ja luottaen, että Jeesus, lasten ystävä, rakastaa lapsia ja tahtoo heidän parastaan
  • Pyydämme kummeja sitoutumaan ainakin yhden vuoden ajaksi kummitukeen ja myös rukoilemaan kummilastensa puolesta

Kummikohteet