Kummina muutat lapsen elämän

Patmos Lähetyssäätiön lastenavun kautta tuetaan säännöllisesti noin tuhatta lasta seitsemässä eri maassa. Kummina pääset parantamaan lasten elämän olosuhteita lastenkodeissa, sairaalaosastoilla, koululuokissa, slummikeskuksissa, vammaisten lasten laitoksissa tai katulapsikodeissa. Tutustu kummikohteisiimme. Tule kummiksi tai tee kertalahjoitus lastenavulle.

Kummilapsitoiminta

Kummiohjelmia on yhteensä yhdeksän ja kummikohteet sijaitsevat seitsemässä eri maassa. Voit valita ilmoittautuessasi kummiohjelman kohteen tai antaa meidän tehdä valinnan puolestasi ja kohdentaa kummiapusi kohteeseen, jossa on eniten tarvetta.

Kummiksi ilmoittautumisen jälkeen lähetämme sinulle tervetulokirjeen, missä kerromme kummiavun periaatteet ja saat henkilökohtaisen maksuviitteen. Patmoslapset –lehdessä ja lastenavun postituksissa saat raporttia kummikohteitten lasten elämästä.

Kummimaksu on 300 €/vuosi (vain 0,82 € / pv). Vuosimaksun voit maksaa kerralla tai sinulle sopivissa erissä.

Kummina sitoudut vähintään vuodeksi kummitukeen sekä rukoilemaan kummilastesi puolesta. Kummikohteissa järjestetään lapsille joulujuhla lahjoineen. Toivomme 10 €:n vapaaehtoista joulurahaa kummi/kummikohde.

Kummiuden voi aloittaa missä tahansa vaiheessa vuotta.

Voit myös tukea työtä antamalla kertalahjoituksen lastenavulle.

Patmoksen kummityön teesit

  • Kunnioitamme lasten oikeutta hyvään lapsuuteen ja pyrimme kummiohjelman kautta parantamaan heidän olosuhteitaan eri maissa
  • Kummikohteissa olevat lapset ovat iältään 0-18-vuotiaita
  • Autamme aina kokonaista lapsiryhmää – lastenkodeissa, sairaalaosastoilla, koululuokissa tai katulapsikodeissa
  • Teemme yhteistyötä kansallisten ja kansainvälisten järjestöjen sekä seurakuntien kanssa
  • Kummiohjelmia valvotaan sekä kenttävastuussa olevien työntekijöittemme että kentillä olevien lähtettien toimesta
  • Teemme lastenavun kummiohjelmien työtä samalla tavalla kuin kaikkea työtämme: rukouksella ja luottaen, että Jeesus, lasten ystävä, rakastaa lapsia ja tahtoo heidän parastaan
  • Pyydämme kummeja sitoutumaan ainakin yhden vuoden ajaksi kummitukeen ja myös rukoilemaan kummilastensa puolesta

Kummikohteet