Radio Patmos

Radio Patmoksen slogan ”Asiaa ajallemme” kuvaa tavoitetta saavuttaa kuuntelijat kiireisessä nykyajassa raamatullisajankohtaisella sanomalla.  Olemme kristillinen radio, joka kertoo, miten evankeliumi voi olla kaikkien kuuntelijoiden elämänohje ja perusta.

Kaiken ohjelmatuotannon ytimessä on toivorikas sanoma ylösnousseesta Jeesuksesta Kristuksesta pelastajana, parantajana, Pyhällä Hengellä täyttäjänä ja takaisin tulevana Kuninkaana. Tämä sanoma kuuluu myös kanavan musiikkitarjonnassa. Radio Patmoksen omien toimittajien lisäksi voit kuulla sinua hengellisesti lähellä olevien seurakuntien ja järjestöjen ohjelmatarjontaa.

Tue radiotyötä

Tahtoisitko tukea Radio Patmoksen herättävää ja opettavaa toimintaa? Radio Patmoksen toiminnat maksavat lähetyssäätiölle 49 € puoli tuntia. Radio Patmos on vapaaehtoisin lahjoituksin toimiva kristillinen radio ja ei-kaupallinen asema. Emme myy mainos- tai ohjelma-aikaa. Lahjoitamme sekä studio- että lähetysaikaa järjestöille, jotka voittavat ihmisiä taivasten valtakuntaan koti- ja ulkokentillä.

Lahjoita radiotyöhön

Ota yhteyttä

Haluamme myös kuulla sinusta. Lähetä ohjelmapalautetta ja toiveitasi. Ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella, sähköpostilla radio(at)patmos.fi tai puhelimitse 0293 400 500.

Henkilökunta

  • Päätoimittaja Leo Meller
  • Tuotantojohtaja Timo Uuspelto
  • 2. päätoimittaja Helvi Jääskeläinen
  • Toimittajina Markku Vuorinen, Piritta Poutala, Helvi Jääskeläinen, Toni Randén, Leena Metsämäki, Pirkko Säilä, Juha Ahvio, Pasi Turunen, Marja Rantanen, Timo Keskitalo, Päivi Kyyrö.
  • Tuotanto ja tekniikka Kristian Epäilys, Heli Larma, Timo Lukkarila ja Timo Mertanen

Anna palautetta