Kiitos!

Kiitämme Jumalaa kaikista teistä esirukoilevista tukijoista, jotka olette valinneet Patmoksen lähetyskäsivarreksenne. Vuonna 2018 Patmosystävät ympäri Suomen lahjoittivat lähes 5.3 miljoonaa euroa, joista 5.1 miljoonaa käytettiin Patmoksen eri työkohteisiin hallinnollisten- ja keräyskulujen ollessa yhteensä vain noin 7 %. Yhdessä olemme tuoneet kärsiville ja kadotetuille toivoa ihmisarvoisesta ja iankaikkisesta elämästä.

Toimintakertomus 2018

Laadukas lähetys- ja avustustyö vaatii suunnittelua ja seurantaa, mikä takaa hyvät tulokset ja estää taloudelliset väärinkäytökset. Kohdemaiden ja lähetyskenttien toiminnasta vastaavat nimetyt vastuuhenkilöt, jotka raportoivat säätiön hallitukselle. Säätiö toimii yhteistyössä tunnettujen ja luotettavien suomalaisten ja kansainvälisten yhteistyökumppanien kanssa. Patmoksen suomalaiset työntekijät valvovat toimintaa ja avun perillemenoa. Vuoden 2019 toimintakertomus ilmestyy pian.

Sisäisessä valvonnassa sovelletaan säätiön rahavarojen käytön kontrolliohjeistusta. Tilintarkastuksesta vastaa kansainvälinen PwC Finland  (PricewaterhouseCoopers Oy). Patmos Lähetyssäätiön on Vastuullinen Lahjoittaminen ry:n jäsen.