Löytämässä unohdettuja lapsia

Saippuakuplia puhaltelevasta lastenkodin tytöstä kotitalouskoulun rehtoriksi ja suurlähetystöön työhön. Lastenapumme pelastaa lapsia taivasta ja tätä elämää varten seitsemässä maassa. Edustamme Operaatio Joulun Lapsi -työtä Suomessa. Tulemalla kummiksi voit tukea lapsia säännöllisesti. Come Home koulu- ja nuorisotyö kuuluu Patmoksen lastenavun piiriin.

Patmoslapset -lehti

Kummina, tukijana ja esirukoilijana toimiminen on tehtävä, jonka koko suuruutta ja merkitystä ei aina tule heti havainneeksi. Kaukaiset lapset kaukaisessa maassa eivät välttämättä tule niin lähelle, että jäisimme tarkemmin pohtimaan heidän kohtaloaan. Vasta kun ajattelemme, että juuri tuo tyttö tai poika voisi olla sinä tai minä, tai sinun tai minun lapseni tai lapsenlapseni, asia tulee iholle, se koskettaa sydäntämme. Toden totta, emme kukaan ole valinneet, milloin ja mihin synnymme. Jos meille on suotu armo elää turvallisemmissa ja aineellisesti paremmissa oloissa, on meidän siunattu osamme olla auttamassa niitä, joille elämä on näyttänyt alusta saakka synkemmät kasvonsa.

Alle eurolla päivässä, 300 eurolla vuodessa, voit antaa elämän eväät lapselle siellä, missä on vaikeaa. Lue oheisesta lehdestä, mitä apusi saa aikaan eri puolilla maailmaa. Tule mukaan tähän seikkailuun.

Leena Metsämäki
Kenttäjohtaja
Patmos Lähetyssäätiö

Come Home -työ Suomessa 

Patmos-lähetti Riku Rinteen johtama Come Home koulu- ja nuorisotyö kouluvierailuineen tavoittaa tuhansia nuoria koululaisia eri puolilla maata. Työtä voi tukea lyhytviitteellä 77017 ja Rikun lähettäjäksi voi ilmoittautua netissä täällä.

Come Home -työ Brasiliassa 

Patmos-lähettien Anni ja Bene Rodriguesin aloittama koulu- ja nuorisotyö Brasiliassa tavoitta nuoria Fortalezan kaupungin kouluissa. Työtä voi tukea lyhytviitteellä 74968.

Operaatio Joulun Lapsi

Patmos Lähetyssäätiö on vuodesta 1995 lähtien toteuttanut Suomessa kansainvälistä jouluprojektia, jonka maailmanlaajuista työtä johtaa Samaritan’s Purse (Laupiaan Samarialaisen Kukkaro) -järjestö. Kenkälaatikon kokoisia joulupaketteja viedään Romaniaan ja Moldovaan. Joulupakettien jakamisen yhteydessä lapset saavat evankelioivan kirjasen ja heitä kutsutaan Suuri Seikkailu -opetuslapseuskurssille. Työtä voi tukea lyhytviitteellä: 74010.

Lue lisää