Löytämässä unohdettuja lapsia

Saippuakuplia puhaltelevasta lastenkodin tytöstä kotitalouskoulun rehtoriksi ja suurlähetystöön työhön. Lastenapumme pelastaa lapsia taivasta ja tätä elämää varten seitsemässä maassa. Edustamme Operaatio Joulun Lapsi -työtä Suomessa. Tulemalla kummiksi voit tukea lapsia säännöllisesti. Come Home koulu- ja nuorisotyö kuuluu Patmoksen lastenavun piiriin.

Patmoslapset -lehti

”Sallikaa lasten tulla minun tyköni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta.” (Mark.10:14)

Jeesus rakastaa lapsia. Hän tietää, millaista on olla lapsi. Mekin tiedämme, millaista se on, olemmehan kaikki olleet kerran pieniä. Lapsi on haavoittuva; maailman kriisit, sodat, sairaudet ja nälänhätä järisyttävät pientä, vasta alulla olevaa elämää.

Patmoksen lastenapu kertoo Jeesuksen rakkaudesta ja auttaa lapsia seitsemällä eri kentällä. Sanonta kuuluu, että emme voi muuttaa koko maailmaa, mutta voimme muuttaa yhden ihmisen koko maailman. Tule mukaan muuttamaan maailmaa, yksi elämä kerrallaan. Ilmoittaudu kummiksi. Alle eurolla päivässä, 300 eurolla vuodessa, voit antaa elämän eväät lapselle siellä, missä on vaikeaa. Lue oheisesta lehdestä, mitä apusi saa aikaan eri puolilla maailmaa. Tule mukaan tähän seikkailuun.

Leena Metsämäki
Kenttäjohtaja
Patmos Lähetyssäätiö

Come Home -työ Suomessa 

Patmos-lähetti Riku Rinteen johtama Come Home koulu- ja nuorisotyö kouluvierailuineen tavoittaa tuhansia nuoria koululaisia eri puolilla maata. Työtä voi tukea lyhytviitteellä 77017 ja Rikun lähettäjäksi voi ilmoittautua netissä täällä.

Come Home -työ Brasiliassa 

Patmos-lähettien Anni ja Bene Rodriguesin aloittama koulu- ja nuorisotyö Brasiliassa tavoitta nuoria Fortalezan kaupungin kouluissa. Työtä voi tukea lyhytviitteellä 74968 ja Annin ja Benen lähettäjäksi voi ilmoittautua netissä täällä.

Operaatio Joulun Lapsi

Patmos Lähetyssäätiö on vuodesta 1995 lähtien toteuttanut Suomessa kansainvälistä jouluprojektia, jonka maailmanlaajuista työtä johtaa Samaritan’s Purse (Laupiaan Samarialaisen Kukkaro) -järjestö. Kenkälaatikon kokoisia joulupaketteja vietiin vuonna 2020 Romaniaan, Moldovaan ja Viroon. Joulupakettien jakamisen yhteydessä lapset saavat evankelioivan kirjasen ja heitä kutsutaan Suuri Seikkailu -opetuslapseuskurssille. Työtä voi tukea lyhytviitteellä: 74010.

Lue lisää