Löytämässä unohdettuja lapsia

Saippuakuplia puhaltelevasta lastenkodin tytöstä kotitalouskoulun rehtoriksi ja suurlähetystöön työhön. Lastenapumme pelastaa lapsia taivasta ja tätä elämää varten seitsemässä maassa. Edustamme Operaatio Joulun Lapsi -työtä Suomessa. Tulemalla kummiksi voit tukea lapsia säännöllisesti. Come Home koulu- ja nuorisotyö kuuluu Patmoksen lastenavun piiriin.

Patmoslapset -lehti

YK:n yleissopimuksen lapsen oikeuksien julistuksessa (1959) todetaan, että ”lapsi ruumiillisen ja henkisen kypsymättömyytensä vuoksi tarvitsee erityistä suojelua ja huolenpitoa, siihen luettuna asianmukainen hoito sekä ennen syntymän että sen jälkeen”. Kaikki lapset eivät kuitenkaan saa turvallista alkua elämälleen. WHO:n vuoden 2018 tilaston mukaan 5,3 miljoonaa lasta kuoli alle viisivuotiaana.

Patmoksen lastenavun tavoitteena on turvallinen elämä lapselle. Oheisesta Patmoslapset -lehdestä luet, kuinka Patmoksen kummina voit muuttaa lasten elämän ja antaa heille tulevaisuuden ja toivon.

Pirkko Säilä
Kenttäkehitysjohtaja

Come Home -työ Suomessa 

Patmos-lähetti Riku Rinteen johtama Come Home koulu- ja nuorisotyö kouluvierailuineen tavoittaa tuhansia nuoria koululaisia eri puolilla maata. Työtä voi tukea lyhytviitteellä 77017 ja Rikun lähettäjäksi voi ilmoittautua netissä täällä.

Come Home -työ Brasiliassa 

Patmos-lähettien Anni ja Bene Rodriguesin aloittama koulu- ja nuorisotyö Brasiliassa tavoitta nuoria Fortalezan kaupungin kouluissa. Työtä voi tukea lyhytviitteellä 74968 ja Annin ja Benen lähettäjäksi voi ilmoittautua netissä täällä.

Operaatio Joulun Lapsi

Patmos Lähetyssäätiö on vuodesta 1995 lähtien toteuttanut Suomessa kansainvälistä jouluprojektia, jonka maailmanlaajuista työtä johtaa Samaritan’s Purse (Laupiaan Samarialaisen Kukkaro) -järjestö. Kenkälaatikon kokoisia joulupaketteja vietiin vuonna 2019 Romaniaan, Moldovaan ja Viroon. Joulupakettien jakamisen yhteydessä lapset saavat evankelioivan kirjasen ja heitä kutsutaan Suuri Seikkailu -opetuslapseuskurssille. Työtä voi tukea lyhytviitteellä: 74010.

Lue lisää