16.11.2017

Nukkuminen

Herra, auta minua nukkumaan paremmin, että voisin vähentää lääkitystä.

Annie's Song

16.11.2017

Matka !

Jeesus ole taitoni ja viisauteni pakata ja suunnitella. koen olevani ihan avuton. Jeesus AUTA! Stressi.

Dorothy´s poem

16.11.2017

Puolisoa

Rukoilkaa minulle sopivaa, uskovaa puolistoa. Yli 20 vuotta olen ollut yksin.

kauan yksin ollut

15.11.2017

Turvapaikanhakija

Rukouspyyntö Irakilaisen turvapaikanhakijan puolesta, jolle on tulossa oikeudenkäynti marraskuun puolessa välissä. Rukoillaan, että hän saisi viisumin ja häntä ei palauttettaisi Irakiin. Hän on kristitty. Viisautta tulevaan oikeudenkäyntiin ja läpimu

Hannak

15.11.2017

Rukousapua

Pyydän esirukousta elämäntilanteeseeni. Työ-ja opiskeluasiat vievät voimia ja tarvitsen vahvistusta ja osoitusta oikealle tiellä. Rukousta pyydän myös oikean puolison löytämiselle, jos se on Jumalan tahto. Myös läheisilleni siunausta. Kiitos.

Minna

15.11.2017

Pyyntö

Pyyntö että Jumalan tahto voisi toteutua meidän perheen elämässä.

Ramix

15.11.2017

Hei

Hätärukouspyyntö Että tulisi myöntävä vastaus toimeentulotuesta,meillä,ja avopuolison lapsilla ei riitä rahat ruokaan,laskuihin ja vaatteisiin,vuokran pystyy just maksamaan,sen jälkeen ei paljoa käteen jää,herra auta meitä,aamen.

15.11.2017

Nukkuva Henrik

Rukoilen, että poikani vapautuisi siitä seikasta, mikä tekee hänet niin väsyneeksi- Psyykkinen, fyysinen, hengellinen puutostila. Auta Jeesus Messias !

Appelsiini

15.11.2017

Tuetun asumisen asiakas

Asun tuetusti terveydellisten rajoitteideni vuoksi. Sairastin flunssan ja mahataudin ja mieliala on sen vuoksi matala. Nyt minulle vaihtui uusi asumisohjaaja joka on huolissaan tästä asiasta ja meinaa varata mulle mt-toimisto aikaa ja lisäksi hän on

salainen henkilöllisyys

15.11.2017

Puhelin rikki

Puhelimeni hajosi, ilman puhelinta minulla ei ole minkäänlaista nettiyhteyttä, en näe kalenterintapahtumia tai kellonaikaa asunnossani. Olen vähävarainen, uuteen puhelimeen ei rahaa kuin n. viikon kuluttua. Rukoilisitteko että tämä puhelin asia järje

Mia

15.11.2017

Kiitosaihe!

Olen nukkunut paremmin viime yönä! Ihanaa, että sain nukuttua kunnolla. Jotenkin ihan eri olo. Ja VATSANI se on rauhallisempi. Se on suuri kiitosaihe. Jeesus Kiitos! Ehkä tämä masennuskin helpottaa...

Martta

15.11.2017

Esirukouspyyntö

Hengellisesti raskas tilanne, yritetään alistaa ja hallita muiden ihmisten puolelta, voimia etten alistu väärille tahoille ja nämä tahot myös Jumalan puhutteluun.

Milja

15.11.2017

univaikeudet

Pyydän Herralta että uniongelmani helpottaisivat. Uni katkonaisa ja pinnallista. Olen väsynyt siksi. Kiittos

milen

15.11.2017

aviomies

teillä on Herran sääliä niin voitteko pyytää minulle aviomies, joka puolustaa minua ja pittää minusta huolta

15.11.2017

Jeesus auta

Itseni puolesta, olen ressaantunu ja masentunut kun minun rakas siskoni kuoli muutama viikko sitten ja itelläni on ollut terveyden kanssa ongelmia, olen sairastanu rinta syövän ja luultiin että oli levinnyt, mutta ei ollut. Herra auta armahda.

tuula

14.11.2017

parantumista

Pyydän esirukousta mummolleni, joka on sairaalassa, saanut aivoinfarktin. Parantumista ja Jeesuksen rauhaa. Kiitos

Marianne

14.11.2017

koulukiusaajat

Pyydän rukousta aikuisen poikani puolesta, että hän vapautuu häntä jo kauan vaivanneesta pahasta olosta ja katkeruudesta koulukiusaajiaan kohtaan ja antaa sydämessään anteeksi heille. Jumalan siunausta hänelle. Puhdista Jeesus hänen sydämensä.

Hanne

14.11.2017

Herrallemme

Moi! Pyydän Jeesuksen armoa minullekkin, vaikka olen tällainen mahdoton ihminen. Auta Jeesus!

Viltsu

14.11.2017

Tuska

Jounin puolesta joka kamppailee itsetuhoisten ajatusten kanssa. Jounin aivoissa oleva sairaus vienyt elämänhalun ja usko Jumalanan voimaan alkanut horjumaan.

ystävä

14.11.2017

sairaus

Rakas Jeesus,siunaa vanhan isämme muutto hoivakotiin,anna terveyttä ja voimaa,ettei tarvitsisi jatkuvia sairaalahoitoja,auta ja pelasta.Kiitos Jeesus.

Sinikka

Edellinen 1 2 Seuraava

 


 

Jätä esirukouspyyntö

Rukousmuurille

Jos haluat, että pyyntösi tai kiitosaiheesi julkaistaan rukousmuurilla, lähetä pyyntösi nimellä tai nimimerkillä muurille.

Jätä rukouspyyntö