19.01.2018

Jeesus auta

Sisarella pahanlaatuinen syöpä. Jeesus kirkasta itsesi, paranna. Auta lasten perheitä ja sisaruksia tässä vaikeassa tilanteessa, Jeesus kätke veresi suojaan.

kiitos Jeesus

19.01.2018

Parantuminen

Rukoilen, että Herra parantaisi allergiat ja yliherkkyydet ja vahvistaisi elimistöni vastustuskyvyn niitä vastaan. Pyydän, että Herra vapauttaisi ahdistuksesta. Kiitos ja ylistys Jeesukselle, Hän on voimallinen parantamaan minut!

Tuuli

19.01.2018

vavistusta uskossa

Pyydän, että voisin tavalla tai toisella olla Jumalan valtakunnan työssä vaikka kahvinkeitossa. Löytäisin oman paikkani ja saisin vahvistua uskossani ja täyttyä Pyhällä Hengellä. Mieheni pelastusta sekä lasten. Kiitos Jeesus.

19.01.2018

Esirukouspyyntö

Kiitos Isä, että saamme uskoa sinun valmistavan voittoa lasteni vaikeuksista. Kiitos, että Herran Jeesuksen nimessä ja veressä on voima muuttaa muuttaa heidän elämänsä ja korjata se, minkä vihollisen työ ja meidän ihmisten synnit ja virheet ova viene

Lasten puolesta

18.01.2018

Armoa

Rukousapua suhteeni tasapainottamiseen ja voimia arkiseen työhön jotta jaksaisi elämässä tulevia suuria vastoin käymisiä.

Kiisto

18.01.2018

rukousapua pojalle

Pyydän rukouksia , että poikani pääsee eroon ahdistuksesta ja päihteistä, Herra siunaa ja varjele häntä. Kiitos

äiti

18.01.2018

Rukouspyyntö

Jeesus lopeta tämä jatkuva yöllinen jytinä että saisi nukuttua, edes korvatulpat eivät riitä. Perhekuntani ja sukukuntieni pelastusta,että he kaikki löytäisivät Jeesuksen elämäänsä. Kaksi ystävää halvaantunut .Ullan jalat. Suomen kansalle herä

Tuulia

18.01.2018

Varjelusta matkoille

Siunaa ja varjele rakas Jeesus tytärtä työmatkalla Japanissa, varjelusta liikenteessä ja lennoilla sekä paikan päällä. Kiitos Jeesus uskollisuudesta.

äiti

18.01.2018

Vapaaksi Kristuksessa

Huumeista irti päässeen pariskunnan puolesta;voimia jaksaa opiskella ja selvitä arjessa. Vapautus kaikista menneisyyden traumoista. Uskoa ja toivoa.

ystävä

18.01.2018

Apua kiusatulle

Työpaikalla kiusatulle voimia raskaassa työssä ja rauhaa. Kiitos kaikesta.

18.01.2018

Niina

Sain tänään asuntotarjouksen pyydän esirukousta että käytännön asiat järjestyisivät jos tämä asunto on minulle tarkoitettu.

Asuntotarjous

18.01.2018

Koulukiusaus loppui

Kiitos Jeesus! Ekaluokkalaisen koulukiusaaminen päättyi vanhemman miesopettajan soitettua rehtorille ja koulutoimenjohtajalle. Epäpätevä opettaja vaihtui pätevään ja valvontaa lisättiin. Rukoillaan kiusatulle opiskeluintoa ja henkisten haavojen par

18.01.2018

apua

haluaisin asua poikani ja hänen perheensä lähellä Herra auta jos se on Sinun Tahtosi. Auta talousasioissa ja useissa sairauksissa olen ahdistunut ja yksinäinen. Anna anteeksi laiminlyöntini läheisiäni kohtaan ja poista kaikki eripura keskuudestamme.

äiti mummo

18.01.2018

ESSI

Pyydän johdatusta ja Jumalan viisautta tulevaisuuden suunnitelmiin ja valintoihin

Elämä valintoihin johdatusta

18.01.2018

ESIRUKOUSPYYNTÖ

Uskovia ystäviä ja rohkeutta olla oma itse/ vapautua jännittämisestä.

18.01.2018

Auta Jeesus

Esirukouspyyntö että Herra Jeesus auttaisi vaikeassa taloudellisessa tilanteessa.

18.01.2018

Rakas Äiti

Esirukouspyyntö,että vaikean vaiheen dementiaa sairastava äitini saisi hänelle parhaat hoitajat ja parhaan hoitokodin Sopimusvuorisäätiöstä.Kiitos Jeesus

Tytär

18.01.2018

Yksinhuoltajaäiti

Herra auta ja siunaa yksinhuoltajaäitiä ja hänen pientä poikaansa!

Äidin sydän

18.01.2018

ongelmallinen uskontovapaus

Osoitamme sijaa Herralle! Rukoilemme Herran Hengen Henkäyksiä viime Iankaikkisen Isän saada sijaa sairasvuoteella lepäävän ja mahdollisesti Heräävän Iankaikkisen väkivallan kohteena ja ongelmista päästämiseksi puolesta? Jesus Shalom Hänelle! Nimessä!

väkivaltainen

18.01.2018

Esirukouspyyntö

Pyydän esirukousta kolmen lapseni vaikean tilanteen muuttumisen puolesta. Kiitos Herra Jeesus, että sinun nimessäsi ja veressäsi on voima korjata se kaikki, minkä vihollisen työ ja meidän ihmisten synnit ja virheet ovat vieneet vikaan. Tule Herra Jee

Lasten puolesta

 


 

Jätä esirukouspyyntö

Rukousmuurille

Jos haluat, että pyyntösi tai kiitosaiheesi julkaistaan rukousmuurilla, lähetä pyyntösi nimellä tai nimimerkillä muurille.

Jätä rukouspyyntö