Artikkelit

2018-12-27 https://www.patmos.fi/filebank/articles/tag-list_1699_7699-Moldova_vanhus.jpg Patmos Lähetyssäätiön talvikeräys Moldovan juutalaisille ja tuberkuloosisairaaloiden lapsipotilaille on käynnissä! Ajankohta: Avustustarvikkeita otetaan vastaan 7.-17.1.2019 välisenä aikana. Postitse, Matkahuollon kautta tai tuomalla Patmokseen, osoite: Patmos Lähetyssäätiö, Pajuniityntie 1, 00320... https://www.patmos.fi/arkisto/1699/osallistu_moldovanavun_talvikeraykseen_7_-17_1_2019 Patmos article

OSALLISTU MoldovanAvun talvikeräykseen 7.-17.1.2019

Patmos Lähetyssäätiön talvikeräys Moldovan juutalaisille ja tuberkuloosisairaaloiden lapsipotilaille on käynnissä!

Ajankohta: Avustustarvikkeita otetaan vastaan 7.-17.1.2019 välisenä aikana.

Postitse, Matkahuollon kautta tai tuomalla Patmokseen, osoite:

Patmos Lähetyssäätiö, Pajuniityntie 1, 00320 Helsinki. 

Posti- ja Matkahuollon kautta tuleviin lähetyksiin vastaanottajan puhelinnumero: 0400-989910 (HUOM, tässä numerossa ei vastata tiedusteluihin, numero vain pakettikorttiin merkittävää vastaanottajan puhelinnumeroa varten).  Lisätietoja voi tarvittaessa kysyä sähköpostitse patmos (at) patmos.fi tai puhelimitse: 0293 400 500

Lauantaina 12.1. Patmostalolla, Pajuniityntie 1, Etelä-Haaga, Helsinki, otetaan vastaan tavaroita klo 15-17välisenä aikana (soita parkkikerroksen ovikelloa).

Tässä keräyksessä ei valitettavasti ole alueellisia keräyspisteitä.

Seuraavia avustustarvikkeita otetaan vastaan. Kaikkien avustustarvikkeiden tulee olla ehjiä ja puhtaita. Tavarat voivat olla käytettyjä, ellei toisin mainita.

1. Vuodevaatteita: peittoja, huopia, shaaleja, lakanoita, tyynyliinoja. EI patjoja tai tyynyjä.
2. Erikokoisia mattoja
3. Pyyheliinoja, kaikenkokoisia.
4. Jokaisen vuodenajan vaatteita, myös neuleita, sukkia, pipoja, lapasia, hattuja: naisille, miehille, pojille ja tytöille. HUOM. alle 3-vuotiaiden lasten vaatteet tullimääräysten tähden oltava UUSIA, muut lastenvaatteet voivat olla käytettyjä.
5. Talvikenkiä, lämpimiä aamutossuja, lasten ja nuorten lenkkareita, kävelykenkiä. Myös hyvin isoja kokoja huonokuntoisille ja -jalkaisille, vanhuksille. Kenkien pitää olla UUSIA.
6. Kodin pienkoneita ja -laitteita: silitysrautoja, parranajokoneita, vedenkeittimiä, tehosekoittimia, toimivia kännyköitä, joissa sopiva latausjohto mukana … EI pesukoneita, jääkaappeja tai pakastimia.
7. Astioita: Kattiloita, paistinpannuja, ruokailuvälineitä ja ruoka-astioita.
8. Lasten leluja, UUSIA.
9. Laukkuja, reppuja, käsilaukkuja, matkalaukkuja.

10. Silmälaseja ja aurinkolaseja (koteloissa).

”UUSI” -vaatimus koskee Moldovan tullimääräysten mukaan alle 3-vuotiaiden lasten vaatteita, leluja, kenkiä, sekä alusvaatteita.

Näitä ei oteta vastaan: Huonekaluja, polkupyöriä, talviurheiluvälineitä, ruokaa, jääkaappeja, pakastimia, patjoja, tyynyjä, lasten leikkipyssyjä tai muita sotaleluja.

Kaikki vastaanotetut avustustarvikkeet täytyy olla ehjiä ja puhtaita. Kaikki tarkistetaan Patmos Lähetyssäätiön humanitaarisen avun varastolla, pakataan rekkakuljetusta varten ja varustetaan venäjänkielisin selostein.

Keräysajan päättymisen jälkeen emme ota vastaan humanitaarista apua.

Keräykseen voi osallistua myös lahjoittamalla Patmoksen netissä ("Kiireisin tarve") tai Patmoksen lahjoitustileille pankeissa, lyhytviitteellä 79002. 

Kiitos etukäteen jokaiselle keräykseen osallistuvalle 

PIRKKO SÄILÄ
kenttäkehitysjohtaja

Tue Moldovan Avun keräystä antamalla rakkaudenlahjasi. 

Lahjoita: Kiireisin tarve

Valitse summa: