Pimeästä Kristuksen valoon

Lukuisat muslimit Lähi-idässä ja maahanmuuttajien parissa ovat kohdanneet Jeesuksen. Usein yliluonnollisten unien- ja näkyjen saattelemana. Suomessa on muutamassa vuodessa kastettu parisen tuhatta kristityksi kääntynyttä. Patmoksen kautta Al Massira -kurssi on käännetty usealle kielelle ja siitä on tullut merkittävä tavoittavan työn väline niin meillä kuin ulkomaillakin.

Al Massira -koulutus

Al Massira on erinomainen työkalu uskon syventämiseen, pienryhmän vetämiseen ja uskosta kertomiseen erityisesti Lähi-idän taustalta tuleville. Patmos Lähetyssäätiön maahanmuuttajatyön pastori Timo Keskitalo puolisonsa Helenan kanssa koordinoivat Al Massira -kursseja Suomessa. Ota yhteys timo.keskitalo(a)patmos.fi. Liity lähettäjäksi ja saat Keskitalojen säännöllisen uutiskirjeen. Tutustu tuleviin Al Massira koulutustapahtumiin.

Arabityö Israelissa ja palestiinalaisalueilla

Patmos-lähetti Rami Fellemon toimii JEO-työn (Jerusalem Evangelistic Outreach) johtajana Pyhällä maalla. Rami tekee työtään yhteistyössä henkilökuntansa ja tiimijohtajiensa kanssa paikallisten arabien parissa. Tavoitteena on kasvattaa työmuotoja entisestään ja rakentaa paikallisia verkostoja edistämään Jumalan valtakuntaa ja julistaa Kristuksen evankeliumia. Rami kohtaa työssään erilaisia ihmisiä niin kodeissa, mediatyössä että Connect Cafen tavoittavassa toiminnassa Betlehemissä. Ilmoittaudu Ramin lähettäjäksi ja saat säännöllisesti uutiskirjeitä.

Työtä arabimuslimien parissa Kreikassa ja Suomessa

Mohamad Sharieh on Patmoksen lähetti arabimuslimien keskuuteen. Työhön kuuluu evankeliointia ja uskoontulleiden opettamista ja auttamista erityisesti Kreikan saarilla ja Ateenassa, joissa on paljon Lähi-idästä tulleita arabiankielisiä turvapaikanhakijoita. Mohamad tekee työtä arabien parissa myös Suomessa, ja on yhteydessä sosiaalisen median ja puhelimen välityksellä moniin muihinkin maihin, joissa on arabimuslimeita.

Mohamad on tehnyt työtä Kreikassa vuodesta 2018. Syksyllä 2021 on hän on tullut mukaan Patmoksen lähettien joukkoon. Ilmoittaudu Mohamadin lähettäjäksi ja saat säännöllisesti uutiskirjeitä.

Rukousopas 2024-2025

Tämän rukousoppaan tarkoitus on ohjata meitä rukoilemaan täsmällisesti ja ymmärtävästi muslimien, hindujen ja buddhalaisten puolesta, sekä heidän keskuudessaan tehtävän lähetystyön puolesta. Joka vuosi julkaistaan uusi rukousopas useilla kielillä ja eri puolilla maailmaa.

Tilaa rukousopasta www.pray.fi.