Tuomme toivon ihmisarvoisesta
ja iankaikkisesta elämästä 

PATMOS LÄHETYSSÄÄTIÖ on vuonna 1971 perustettu, suomalaisin yksityisin lahjoitusvaroin toimiva kirkkokunnallisesti sitoutumaton yhteiskristillinen avustus- ja lähetysjärjestö. Olemme toiminnassamme sitoutuneet yleisevankelikaaliseen Lausannen julistukseen (1974)

PATMOS LÄHETYSSÄÄTIÖN ulkolähetykseen sisältyy vahva näky sekä humanitaarisesta auttamisesta että evankeliumin julistamisesta. Patmostyön mottona on Kahden käden evankeliumi. Se merkitsee lähetyskentillä ihmisten ajallisten ja hengellisten tarpeiden huomioon ottamista tuomalla hädänalaisille ajallista apua ja evankeliumia Jeesuksesta. Tällä hetkellä Patmos-työ tavoittaa apua ja evankeliumia tarvitsevat 25 maassa, neljällä mantereella.

PATMOS LÄHETYSSÄÄTIÖN sisälähetystyössä keskeistä on ajankohtainen ja kantaa ottava kristillisen uskon ja evankeliumin viestittäminen sähköisten medioiden (radio, televisio, internet) sekä painetun sanan (Kustannus Oy Kuva ja Sana) ja aktiivisen raamattukoulutus- ja kokoustoiminnan välityksellä.

Patmoksen työn luovuttamattomia osa-alueita ovat:

  • Raamattu ja sen totuus (Joh. 17:17)
  • Israel (1 Moos. 12:3)
  • Lapset (Mark. 10:14)
  • Evankelioimattomat kansat (Matt. 24:14)


PATMOSTYÖN ARVOT kumpuavat Raamatun ihmiskuvasta ja Jeesuksen opetuksista. Jumala on luonut ihmisen omaksi kuvakseen, mieheksi ja naiseksi. Siksi jokainen ihminen on arvokas ja jokaisella on oikeus ihmisarvoiseen elämään. Synnin tähden kaikki ihmiset tarvitsevat pelastusta. Iankaikkisen elämän toivo on yksin Jeesuksessa. Siksi kaikilla ihmisillä on oikeus kuulla evankeliumi Jeesuksesta sekä vapaasti vastaanottaa evankeliumi ja elää kristittynä uskoansa julki.

OSALLISTU: Voit osallistua Patmos-työhön monella tavalla: esirukoilijana, kummina lapsille, lähettiemme lähettäjäperheen jäsenenä, välittämällä tietoa työstämme ystäväpiirissäsi, ottamalla osaa kampanjoihimme ja vetoomuksiimme vainottujen kristittyjen puolesta, tukemalla työtämme rakkaudenlahjoin tai vaikkapa järjestämällä Patmoksen ystävätilaisuuden paikkakunnallasi / seurakunnassasi kutsumalla puhujamme julistamaan Jumalan sanaa sekä kertomaan Patmos-työstä (kysy tästä lisää lähetystoimistostamme).

Ota yhteyttä: patmos (at) patmos.fi / 0293 400 500

Tilaa ilmaista Patmospostia

Tilaa Patmospostia kotiin kannettuna. Saat noin kerran kuussa ilmaiseksi kotiisi työstämme kertovan tietopaketin, jonka mukana myös raamatullista opetusaineistoa. Luet mitä Patmos-työ saa aikaan kentillämme. Tilauksesi on voimassa puolitoista vuotta. Halutessasi voit irtisanoa tilauksen milloin tahansa ilmoittamalla siitä lähetystoimistoomme patmos (at) patmos.fi / 0293 400 500

Tilaa sähköisiä Ystäväviestejä. Antamalla sähköpostiosoitteesi saat ilmaiseksi ajankohtaista tietoa työstämme ja tilaisuuksistamme, esirukousaiheita lähettiemme ja kenttiemme puolesta sekä kerran viikossa maanantaisin ilmestyvän lyhyen ja rohkaisevan raamattuopetustekstin toiminnanjohtajalta. Tilauksesi on voimassa toistaiseksi. 

Tilaa tiedotteitamme 

Antamiasi tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Niitä käytetään ainoastaan Patmos Lähetyssäätiön toimintaan liittyvistä asioista tiedottamiseen. Lue tietosuojaselosteemme