102 kertaa kiitos!

Rakkaat lasten ja Patmoksen työn ystävät, te teitte sen! 100 kummin haasteviikko on tuonut tätä kirjoittaessani jo 102 uutta Patmoskummia.

Kk23-kiitos_netti

Patmoksen Lastenavun työssä saamme kerta toisensa jälkeen olla todistamassa, kuinka kummien varoilla lapsille ympäri maailmaa tarjottu konkreettinen apu – kuunteleva aikuinen, ruoka nälkäisen lapsen vatsaan, koulutuksen mahdollistavat stipendit, hoito sairauksiin ja paikka, jota kutsua kodiksi – saavat olla radikaalisti muuttamassa näiden lasten ja nuorten elämän suuntaa.

Patmoskummi on ihmeidentekijä ja maailmanmuuttaja omalla paikallaan. Muutos ei rajoitu ainoastaan tähän elämään, vaan myös sanoma Vapahtajasta, Jeesuksesta Kristuksesta, tuodaan ikätasoisesti kummikohteen lasten ja nuorten ulottuville.

Saamme kaikilta kummikentiltä säännöllisesti tietoa ja raportteja työn edistymisestä. Todistukset lasten muuttuneista elämistä tuovat kummien tekemän ihmeen konkreettiseksi. Pienet jätteidenkerääjien lapset Kairon slummissa pääsevät kouluun; tuberkuloosiin sairastuneet lapset saavat kuulla Jeesuksesta ja konkreettista apua elämäänsä; Limanin erityiskoulun lapset Israelissa saavat tarpeellisia apuvälineitä koulunkäyntiinsä; kaduilla elävät lapset pääsevät katulapsikotiin Etiopiassa; Jangurussun slummin lapset Brasiliassa saavat tukiopetusta ja aterian, sekä pääsevät raamattuleireille; Tincan romanikylä Romaniassa on täysin muuttunut suomalaisten kummien uskollisen tuen ja esirukouksen seurauksena. Siinä joitakin esimerkkejä, joita Patmoksen kummituki on saanut aikaan.

Kiitos Sinulle, joka jo olet kummi!

Tervetuloa Sinä, joka vielä harkitset ryhtymistä ihmeidentekijäksi!

LEENA METSÄMÄKI

Tule kummiksi