Tule mukaan vapaaehtoiseksi!

Rakennamme vapaaehtoisverkostoa nyt, jotta olemme valmiita, kun syksyn kiireisin aika koittaa. Nyt on hyvä hetki tulla mukaan vapaaehtoiseksi Operaation Joulun Lapseen. Ota yhteyttä.

Tule mukaan vapaaehtoiseksi Operaatio Joulun Lapseen

Operaatio Joulun Lapsessa voit toimia vapaaehtoisena oman mielenkiintosi mukaan. Projektiin ovat tervetulleita kaikki, jotka tuntevat Operaatio Joulun Lapsen omakseen. Toiminta tuo yhteen eri ikäisiä ihmisiä monenlaisista eri taustoista. Vapaaehtoisena voit kokea yhdenvertaisuutta ja olla mukana rakentamassa parempaa tulevaisuutta vähäosaisille lapsille, jotka tarvitsevat apuamme. Vapaaehtoiset voivat osallistua Operaatio Joulun Lapsen työhön monella eri tavalla:

  • Tilaamalla pakkausmateriaalia ja opastamalla kenkälaatikkolahjapaketin pakkaamisessa ja toimittamisessa palautuspisteelle
  • Järjestämällä pakkausjuhlia
  • Mainostamalla keräystä ja kampanjoimalla sen puolesta
  • Toimimalla vapaaehtoisena palautuspisteellä tai varastolla

Operaatio Joulu Lapsen toimintaa on useilla paikkakunnilla. Voit tutustua eri tapoihin olla mukana työssämme, ja ilmoittautua mukaan oheisella lomakkeella tai kysyä lisätietoja lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: nina.dawood@patmos.fi.

 

Tähän voit kirjoittaa esim. miten olet kiinnostunut osallistumaan.