Tule tekemään vapaaehtoistyötä,            jolla on ikuista merkitystä!

Operaatio Joulun Lapsi tavoittaa paikallisseurakuntien kautta maailman vähävaraisia lapsia kenkälaatikkolahjoilla ja evankeliumilla. Suomessa Operaatio Joulun Lapsi on osa Patmos Lähetyssäätiön Lastenavun työtä. Kansainvälistä työtä johtaa Samaritan’s Purse. Suomen kohdemaat ovat Romania ja Moldova ja Viro.

Operaatio Joulun Lapsen vapaaehtoistyön tavoitteena on tarjota kehys, minkä puitteissa voi toteuttaa merkityksellistä vapaaehtoistyötä omalla asuinpaikkakunnalla. Paikallisen vapaaehtoistyön tarkoituksena on, että mahdollisimman monet voisivat olla omien lahjojensa kautta mukana tavoittamassa Euroopan vähäosaisia lapsia kenkälaatikkolahjalla ja evankeliumilla.

Ympärivuotinen vapaaehtoistyö

Vapaaehtoisverkostomme toimii ympärivuotisesti useilla paikkakunnilla ympäri Suomea. Ympärivuotista toimintaa tehdään yleensä tiimeissä, joka koostuu paikallisesti sen alueen henkilöistä, jotka haluavat olla tavoittamassa Euroopan vähäosaisia lapsia omalla vapaaehtoistoiminnallaan. Tiimissä voi toimia monessa eri tehtävässä, riippuen omista kyvyistä, kokemuksista ja mielenkiinnon kohteista. Vapaaehtoistyöllä on niin sanotusti monet kasvot, eli vapaaehtoistyötä voi toteuttaa monella eri tavalla.

Voit kysyä oman paikkakuntasi toiminnasta suoraan meiltä. Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää!

Lyhytaikainen vapaaehtoistyö

Lyhytaikainen vapaaehtoistyö tarjoaa paljon mahdollisuuksia! Voit olla antamassa panoksesi järjestämällä tapahtumia, kuten pakkausjuhlia tai muita tapahtumia, toimimalla oman seurakuntasi tai yhteisösi keräysvastaavana, tai tulemalla syksyllä tarkastamaan kenkälaatikkolahjoja Operaatio Joulun Lapsen keskusvarastolle Helsingin Konalaan.

Kiinnostuitko? Ole meihin yhteydessä!

Tähän voit kirjoittaa esim. miten olet kiinnostunut osallistumaan.