Tule tekemään vapaaehtoistyötä, jolla on ikuista merkitystä!

Operaatio Joulun Lapsen vapaaehtoistyön kautta sinulla on  mahdollisuus toteuttaa merkityksellistä vapaaehtoistyötä paikallisesti ympäri Suomea. Keräyksen aikana tarvitsemme vapaaehtoisia keskusvarastolle Helsingin Konalaan tarkastamaan suomalaisten tekemiä kymmeniä tuhansia kenkälaatikkolahjoja. Tule mukaan, sillä panoksesi kautta olet mukana tavoittamassa Euroopan vähäosaisia lapsia kenkälaatikkolahjalla ja evankeliumilla.

Ilmoittaudu mukaan

Täytä oheisen lomakkeen tiedot ja tule mukaan tarkastamaan kenkälaatikkolahjoja!

Osoite

Keskusvaraston on viime vuosilta tuttu: Hankasuontie 8, 00390 Helsinki

Keskusvarastolla voi olla ajoittain viileä ilma lastausovien ollessa auki. Varaathan siis lämmintä vaatetta mukaan talkoisiin. Tarjolla on juotavaa sekä pientä purtavaa. Olemme varanneet myös valmisaterioita kaikille kaksi peräkkäistä vuoroa varanneille.

Koronainfo

Olemme vähentäneet vapaaehtoisten määrää jokaisessa vuorossa, joten näin pidämme huolta turvaväleistä. Jokaisen vapaaehtoisen terveys on meille äärimmäisen tärkeä! Tarjolla on myös kertakäyttömaskeja, käsidesiä sekä suojakäsineitä.

Pakettien tarkastus

Toivottavasti tapaamme marraskuussa! Kutsu ystäväsi, pienryhmäsi, perheesi tai vaikka työporukkasi mukaan tarkastustalkoisiin. Yhdessä tekeminen on tuplasti hauskempaa!

Tänäkin vuonna useat sadat vapaaehtoiset täyttävät keskusvaraston. Parhaimmat vuorot täyttyvät hetkessä, joten ole nopea ja varaa mieluiset vuorot. Tarkastustyötä tehdään 3 tunnin vuoroissa ja voit valita useamman vuoron. Jos jotain vuoroa ei löydy, se tarkoittaa, että se on täynnä. Keskusvarastolla on useita työtehtäviä tarjolla ja jokaista pääsee kokeilemaan!

Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoiseksi viereisellä lomakkeella. Ikäraja keskusvarastolla on 13 vuotta.

Huomioithan, että tarkastuspäivien loppupäästä saatamme joutua perumaan vuoroja, jos tarkastettavat paketit loppuvat kesken. Pyydämme, että ilmoitat hyvissä ajoin, jos et pääse omaan vuoroosi, niin muut halukkaat saavat tilaa kyseiseen vuoroon.

Voit ilmoittaa poissaolosi sähköpostilla:
antti.kaikkonen (at) patmos.fi