2024 – Paljonko meille annetaan vielä aikaa?

”Ja kun hyvää teemme, älkäämme lannistuko, sillä me saamme AJAN TULLEN niittää, jos emme väsy.” – Gal. 6:9

nainen ja kotka

Lokakuussa 2023 terroristijärjestö Hamas aloitti sodan Israelia vastaan pyrkimyksenä ajaa koko maailma kaaokseen.

Loppuvuodesta 2023 media myös kertoi asiantuntijoiden suulla Suomella olevan 3–5 vuotta aikaa valmistautua ollakseen kunnossa Venäjän hyökkäyssodan mahdolliseen laajentumisen. Ääni on kuin kylmän sodan vuosina 70- ja 80-luvuilla.

Alkuvuodesta myös käydään Suomessa tärkeät PRESIDENTINVAALIT.

Tämä kaikki saa kysymään: Paljonko meille vielä annetaan aikaa? Mitä vielä ehdimme tehdä suomalaisina kristittyinä Jumalan valtakunnan hyväksi?

Mutta tiedä tämä taivaallisesta ajanhallinnasta:

  1. JUMALA YKSIN TIETÄÄ, PALJONKO MEILLÄ ON AIKAA. ”Minun päiväni ovat sinun kädessäsi” (Ps. 31:16). Jumala hallitsee ajan. ”Mutta kun aika oli täytetty, lähetti Jumala…” (Gal. 4:4). Tärkeintä ei ole päiviemme määrä, vaan mitä niillä teemme, että käytämme ne oikein.
  2. MEILLÄ ON AIKAA, KUNNES HERRA JEESUS TULEE TAKAISIN! Maailmantilanne tai suurvaltojen sapelinkalistelu eivät määrittele uskovan ihmisen ajantajua, vaan lupaus Herran paluusta (2. Piet. 3:8–15). Loppu ei tule, ennen kuin valtakunnan evankeliumi on saavuttanut kaikki kansakunnat (Matt. 24:14). Emme tee työtä odottaen kaiken loppua, vaan saavuttaaksemme kaikki kansat!
  3. AJATTELE PÄIVITTÄIN TAIVASTA, ÄLÄ PÄIVITTÄIN VAIHTUVIA UUTISOTSIKOITA. ”Kiinnittäkää mielenne siihen, mikä on ylhäällä, älkää siihen, mikä on maan päällä.” (Kol. 3:2).
  4. VALVO. RUKOILE. PALVELE. ”Opeta meitä laskemaan päivämme oikein, että saisimme viisaan sydämen” (Ps. 90:12). Ymmärrämme ajan, jossa elämme. Emme kuvittele aikaa olevan loputtomasti. Emme ole naiiveja maailmantilanteen suhteen. Rukoile presidentinvaalien, rauhan ja turvallisten rajojen puolesta evankeliumin julistamisen jatkuvuuden tähden (1. Tim. 1:1–4).

Edessä avautuvan vuoden tarpeet kaikilla Patmos-kentillä ovat heti alkuvuodesta mittavat. Niitä on mahdotonta edes eritellä yhteen kirjeeseen.

Ajattele ihmisiä Ukrainassa, Israelissa, Romaniassa, Moldovassa, Egyptissä, Brasiliassa ja niin edelleen. Teemme työtä ymmärtäen ajan kulun Jumalan kellossa. Alkava vuosi 2024 on uskottu meille. Jos käytämme ajan oikein voimme kaikilla kentillä saada YHDESSÄ AIKAAN ENEMMÄN kuin viime vuonna.

Onhan kirjoitettu: ”Sentähden, KUN MEILLÄ VIELÄ AIKAA ON, tehkäämme hyvää kaikille, mutta varsinkin uskoville.” (Gal. 6:10)

SINÄ NÄYTÄT RAKKAUDENLAHJALLASI SUUNNAN ALKAVANA VUONNA YLI 20 MAASSA.

Kuinka Patmosystävät vastaavat tähän vuoden 2024 ensimmäiseen tarjottuun mahdollisuuteen Patmos-kenttien ja moninaisten eri työmuotojen kokonaisvaltaiseksi tukemiseksi? Se kertoo ja näyttää meille suunnan. Laajennammeko vai leikkaammeko?

Kiitollisena rakkaudenlahjastasi sielujen voittamiseksi, hädänalaisten auttamiseksi ja Israelin elämäksi.

PASI TURUNEN

Lue lisää aiheesta uusimmasta julkaisustamme: