29 197 kertaa kiitos!

Vuonna 2020 Suomessa kerättiin yhteensä huimat 29 197 kenkälaatikkolahjaa! Tämä on todella huikea saavutus ja suuri kiitosaihe erittäin poikkeuksellisten olojen keskellä! Virtuaalipakettien osuus vuoden kokonaismäärästä oli yhteensä 1227 kappaletta.

OJL 2020

Viime vuoden tapaan, paketit lähetettiin Romaniaan, Moldovaan ja Viroon.

Kaikki suomalaisten tekemät paketit on saatu turvallisesti rekkakuljetuksina perille. Kohdemaiden paikalliset yhteistyötahot vastaavat aiempien vuosien tapaan lahjojen jakamisesta. Kenkälaatikkolahjojen jakelua on tehty tänä vuonna tiukennettujen koronarajoitusten valossa, niin että lahjoja on jaettu pienemmissä erissä.

Apu on jo mennyt suurelta osin perille ja esimerkiksi Moldovan Tyrnovon ja Kishinevin tubilaitosten lapset sekä koululaiset Romaniassa, Bacaun alueella kuulivat lahjojen vastaanottamisen yhteydessä sanoman rakastavasta Jumalasta ja saivat myös kutsun myöhemmin järjestettävälle Suuri Seikkailu – opetuslapseuskurssille.

Jäljellä olevat paketit tullaan jakamaan heti, kun se on voimassa olevien turvasuositusten rajoissa mahdollista. Muistathan näitä jakelutilanteita yhä rukouksissasi!

Sydämellinen kiitos vielä kerran jokaiselle kenkälaatikkolahjan pakanneelle, sekä sille upealle vapaaehtoisten joukolle, joka on osallistunut projektiin monin eri tavoin ympäri vuoden! Teidän panoksenne mahdollistaa työmme jatkumisen ja ilosanoman leviämisen Euroopan vähäosaisille lapsille myös tulevina vuosina!

OPERAATIO JOULUN LAPSEN TIIMI