Aikaa ja koronaa vastaan Israelissa

Yhteensä 50 000 ihmistä seurasi netin välityksellä rukoustilaisuutta, joka pidettiin keskiviikkoiltana (adar-kuun 29. päivänä) Länsimuurilla. Tuhannet ihmiset rukoilivat koronaviruspandemian loppua ja pikaista parantumista.

Ajan-sanoma-etusivu

Israel ei pelkästään käy sotaan koronavirusta vastaan – Israelin täytyy myös varustautua siihen, että sen naapurit – viholliset – voisivat käyttää koronaa juutalaisen kansan tuhoamiseen. Ja – miten israelilaista! – Israel haluaa valmistaa pelastusavun samaisten naapurivaltioitten koronasairastuneille.

Nyt Israel tarvitsee Sinun lahjaasi – juuri SINUN lahjaasi.

Taistelu on käynnissä – voitto on saatava pyhästi yhdistyvällä rukouksellasi ja rahauhrillasi Israelin elämäksi.

Muistathan, että MDA…

tarvitsee kaikkea, mitä sinunkin ajoneuvosi – ja lisäksi sata muuta tekijää, jotta ambulanssit voivat pelastaa elämää. Uusin MDA-anti ovat korona kokeet, joita suoritetaan mahdollisissa ja mahdottomissa pisteissä Israelissa.

Patmoskristityt tunnetaan MDA-rakkaina. Nyt jos koskaan tätä kylvöä tarvitaan – Suomenkin tähden.

Siionin pojat ja tyttäret nyyttien ja roskapussien ja huumaavien eväitten maisemassa

Mitä sinä näet kuvassa? Näetkö Siionin lapsia ja nuoria? Vain Jumala tietää ja tuntee, miksi Hänen kansansa nuorten tie on päätynyt kuvan hetkeen.

Jumala tietää kyllä muutakin. Jumala tietää, mitä Hänen uudistava rakkautensa voi suorittaa, kun Hänen parantavien käsiensä jatkeena paikallinen diakoniatyön tekijä rakastaa nuorukaisten ja neitosten kohtalon omakseen.

Mutta kuule, suomalainen – Jumala ei sada rahaa taivaasta. Eivätkä taivaan leipurit tänään leivo mannaa, siksi, että Jumalalla on uuden liiton seurakunta, joka on velassa Israelille ja velvoitettu huolehtimaan vanhempien veljiemme ja sisariemme lapsista – Tel Avivin slummien ja bordellien kaduillakin.

Jo 10 euroa auttaa ratkaisemaan koronakokeessa ja 100 eurolla sinä pelastat kadulla.

Nyt Israel tarvitsee Sinun lahjaasi – juuri SINUN lahjaasi. Taistelu on käynnissä – voitto on saatava pyhästi yhdistyvällä rukouksellasi ja rahauhrillasi Israelin elämäksi.

Kiitos, että autat lahjallasi.

LEO MELLER

Lue Patmos Lähetyssäätiön ja Radio Patmoksen herätysjulkaisu: